پرویز توسلیزاده روز پنجشنبه در همایش "هر مسجد یک حقوقدان" با حضور معاون فرهنگی قوه قضائیه در شهر کرمانشاه، افزود: از ابتدای حضورم در دادگستری استان پیگیر ۲ موضوع اساسی کم کردن فاصله دستگاه قضا با مردم و آموزش حقوقی به شهروندان بودهام.
او گفت: کوتاهترین راه در این زمینه استفاده از ظرفیت بسیج حقوقدانان استان بود که این کار را شروع کردهایم.
به گفته توسلیزاده هرچه دسترسی مردم به نهادها و دستگاههای کشور بیشتر و راحت باشد اعتماد و همراهی آنان با مسئولان نیز بیشتر خواهد بود.
او با اشاره به طرح هر مسجد یک حقوقدان گفت: استفاده از ظرفیت حقوقدانان استان، حفظ تداوم گسترش و تعمیق اهداف حقوقی جمهوری اسلامی، کمک به احیای حقوق عامه مردم در راستای عدالت گستری و مقابله با فساد، تبیین و نشر اندیشه های حقوقی اسلام ناب، حمایت و دفاع از حقوق ملت ایران و مستضعفین جهان در عرصههای جهانی، احصای مسائل حقوقی در سطح بین الملل، کمک به اصلاح و تدوین یک سیستم حقوقی و ارتقای سیستم حقوقی فعلی، شبکه سازی نخبگان حقوقی و تقنینی در راستای اهداف انقلاب اسلامی، تربیت حقوقدانان انقلابی، کمک به کاهش آسیبهای اجتماعی، صیانت از ارزش ها و مبانی نظری و حقوقی اسلام و جلوگیری از ترویج اندیشه های انحرافی اهداف مختلفی از جمله اهدافی است که با اجرای این طرح پیگیری میشود.
رییس کل دادگستری استان کرمانشاه همچنین گفت: تفاوت اساسی نظام جمهوری اسلامی با نظامهای غربی در این است که جمهوری اسلامی به معنای واقعی متکی به مردم است اما در غرب حکومتها رابطهای فریبنده و همراه با نیرنگ با افکار عمومی دارند زیرا همان گونه که خود دوست دارند اذهان عمومی را هدایت می کنند.
او با اشاره به توطئه های مستمر دشمن برای ناتوان معرفی کردن نظام جمهوری اسلامی افزود: سالهاست که رهبر معظم انقلاب درباره شبیخون فرهنگی و ضرورت بصیرت افزایی هشدار داده اند و ریشه این موضوع هم در تلاش استکبار جهانی برای تغییر نظام نظری و فکری مردم ماست.
در طرح هر مسجد یک حقوقدان در استان کرمانشاه قرار است در گام نخست ۲۰۰ حقوقدان با همکاری بسیج حقوقدانان استان در بیش از ۴۰۰ مسجد کرمانشاه حضور یابند و به نمازگزاران مشاوره حقوقی ارایه کنند.