حسین براتی روز پنجشنبه در جلسه شورای هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد آذربایجانشرقی در تبریز با بیان اینکه تمام برنامهها و فعالیت های کانون های فرهنگی هنری با نظارت امام جماعت همان مسجد انجام می شود، افزود: مطابق اساسنامه شورای هماهنگی کانون های مساجد کشور، امام جماعت، فرمانده پایگاه مقاومت و رییس هیات امنای مسجد شناخته می شود.
وی هدف اصلی شوراهای هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد را ایجاد همگرایی و انسجام در فعالیت ها و پرهیز از موازیکاری اعلام کرد.
براتی با بیان اینکه بیش از نیمی از کانون های فرهنگی هنری کشور در روستاها فعال است و بیشتر در نقاط دورافتاده و محروم از امکانات فرهنگی راه اندازی شده اند، اظهار داشت: آذربایجان شرقی در حوزه کتابخانه های مسجدی جزو استان های برتر به لحاظ کمی و کیفی است.
وی از تدوین نظامنامه جامع و هدفمند برای فعالیت کانون های مساجد خبر داد و اضافه کرد: سند تحول ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری کشور به همت اساتید برجسته حوزوی و دانشگاهی تدوین شده که چشم انداز خوبی برای کانون های مساجد محسوب می شود.
براتی یکی از رویکردهای جدید ستاد کشوری کانون های مساجد را اجرای رویداد ملی پایتخت فرهنگ و هنر مساجد ایران (فهما) اعلام و ابراز امیدواری کرد آذربایجانشرقی در این عرصه نیز بدرخشد و از هویت کانون های مساجد خود دفاع کند.
وی با بیان اینکه همزمان با سالروز میلاد حضرت زهرا(س) شاهد انتخاب و تجلیل از کانون های فرهنگی هنری مساجد برگزیده در بخش های مختلف خواهیم بود، افزود: کانون های برگزیده در هر بخش مورد حمایت ویژه قرار خواهند گرفت.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجانشرقی نیز در این نشست گفت: هم اکنون حدود یکهزار و ۴۰۰ کانون فرهنگی هنری در مساجد شهری و روستای این استان فعالیت دارند.
محمد محمدپور افزود: این مراکز در حوزه های مختلف به ویژه مهارتآموزی، توانمندسازی جوانان، شناسایی و پرورش نیروهای مستعد، مدیرپروری، حوزه قرآن و عترت و کارکردهای هنری فعال هستند.
وی با بیان اینکه ۶۰ درصد کانون های آذربایجانشرقی روستایی است، گفت: هم اکنون ۱۰ کانون در استان دارای خانه دیجیتال بوده و یکهزار ۷۳۸ مسجد شهری و روستایی مجری طرح تلاوت نور هستند.
نظر شما