در این مطلب که نسخهای از آن روز جمعه به ایرنا نمابر شده، آمده است: در محتوای اخبار خلاف واقع و شایعاتی که در فضای مجازی منتشر شده، عدهای از شهروندان طرح افتتاح شده را غیر واقعی دانسته و مدعی استفاده از آب هوتک (آبگیرهای طبیعی) در زمان بهرهبرداری شده بودند که شرکت آب و فاضلاب روستایی سیستان و بلوچستان، ضمن تکذیب موضوع بر این نکته تاکید دارد که محل تامین آب در این طرح از محل ذخیره سد زیردان برداشت میشود.
در توضیح این شرکت راجع به جزییات فنی طرح آمده است: برای انتقال آب، ۳۶ کیلومتر خط انتقال از محل سد زیردان تا محل تصفیهخانه توسط شرکت آب و فاضلاب روستایی و آب منطقهای اجرا و در مجموع برای این طرح ۲۹۶ کیلومتر خط انتقال اجرا شده است.
همچنین مخزنی به حجم ۱۱ هزار و ۷۰۰ مترمکعب در روستای صفرزهی، عورکی و غیره احداث و در این پروژه بهرهبرداری شده و عملیات ساخت باقیمانده مخازن به میزان ۱۰ هزار متر مکعب در حال اجرا است و در روستاهای مورد هدف، ۳۰۷ کیلومتر شبکه اجرا شده که شامل ۱۸۵ روستاست.
این پروژه طی ماههای گذشته به صورت آزمایشی مورد بهرهبرداری قرار گرفته و نظارت بهداشتی آب توسط مرکز بهداشت صورت پذیرفته و فرمهای نظارتی بهداشتی مبین آن است.
همچنین وقوع سیل در ۱۹ دیماه منجر به بروز خسارتهایی از جمله قطع برق و شکستگی لولههای انتقال آب شده که همین مساله مشکلاتی در امر آبرسانی در روستاهای تحت پوشش به وجود آورده است.
با توجه به اینکه قسمتی از نواقص در طول هفته جاری برطرف شده و تاسیسات بیش از ۱۷۰ روستا در مدار بهرهبرداری قرار گرفته، در خصوص شکستگی لوله آب در محل کلنگزنی نمادین (سطح استان) و هدررفت بخشی از آب طی اقدامات تیم بازسازی مستقر در حال انجام است.
شرکت آب و فاضلاب روستایی سیستان و بلوچستان ضمن دعوت از رسانهها جهت بازدید از تاسیسات وارد در مدار بهرهبرداری، موارد مطروحه در فضای مجازی مبنی بر استفاده از آب هوتک را تکذیب میکند.
به گزارش ایرنا پروژههای آب روستایی سیستان و بلوچستان با حضور رییس مجلس شورای اسلامی، وزیر نیرو، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، استاندار سیستان و بلوچستان و مسوولان و نمایندگان استان در مجلس سه شنبه هفته گذشته در چابهار افتتاح و کلنگزنی شد.
نظر شما