اسفندیار نظری روز شنبه در حاشیه همایش شوراهای آموزش و پرورش در کانون شهید باهنر نوشهر افزود: ۷۶ پروژه از ۱۷۶ پروژه نیمه کاره آموزش و پرورش در مازندران توسط خیرین در حال ساخت و تکمیل است.
وی ادامه داد: برای تکمیل یکصد پروژه نیمه کاره باقی مانده که توسط آموزش و پرورش در حال ساخت است حداقل به بیش از ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به اعتبارات کم این اداره و تجهیزات و امکانات مورد نیاز خواستار محقق شدن پرداخت ۵ درصد عوارض شهرداری ها به آموزش و پرورش شد.
نظری به تعامل خوب شهرداری ها، شوراهای اسلامی شهر و روستا ، دهیاران، بخشداران و فرمانداران اشاره کرد و گفت: حدود ۹۰ درصد تعهد شهرداری ها در سال تحصیلی گذشته محقق شده است.
وی با اشاره به کمبودها در حوزه هنرستان افزود: در حال حاضر حداقل ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای فراهم شدن حداقل استاندارد نسبی در هنرستان های مازندران نیاز است.
نظری تصریح کرد: هم اکنون ۴۱/۵ درصد دانش آموزان متوسطه دوم مازندران با جمعیت ۴۴ هزار نفری در حوزه فنی و حرفه ای و کار و دانش مشغول تحصیل می باشند.
وی با اشاره به نگاه ویژه دولت برای افزایش مهارت آموزی دانش آموزان اظهار داشت: تجهیز هنرستان ها به همراه تامین نیروی انسانی با توجه به تغییر کتاب درسی براساس سند تحول بنیادین این وزارتخانه ، ضروری است.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش مازندران افزود: بزودی ۸ میلیارد تومان از محل ۲ درصد درآمد فروش گاز برای تجهیز هنرستان های مازندران اختصاص خواهد یافت.
نظری با اشاره به استاندارد نبودن ۵۰ درصد از هنرستان های مازندران ، از خیرین خواست به منظور استاندارد سازی هنرستانها، این نهاد را کمک کنند.
وی یکی از مشکلات آموزش و پرورش کشور و به تبع آن استان را پراکندگی مراکز آموزشی اعلام کرد و افزود: هم اکنون ۱۹۹ مدرسه در مازندران با ۳ تا ۱۰ دانش آموز دایر است و ۱۲ مدرسه نیز به صورت تک نفره ( دانش اموز) فعالیت می کند.
نظری خاطرنشان کرد: با ایجاد مجتمع های آموزشی علاوه بر ارتقای کمی و کیفی آموزشی و پرورشی شاهد کاهش کمبود نیرو انسانی و تجهیزات خواهیم بود.
۵۳۸ هزار دانش آموز در سال تحصیلی جاری در مقاطع مختلف در ۴ هزار و ۴۰۰ مدرسه استان مازندران در حال تحصیل هستند.
نظر شما