سید جمیل احمدی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه اساس آموزش و مهارت فنی حرفه ای در جهاد کشاورزی تکیه بر آموزش در بخش ترویج است، اظهار داشت: این اداره کل در راستای توجه به نیاز بازار کار فعلی و آتی استان از طریق نیازسنجیهای انجام شده اقدام به تدوین استانداردهای شایستگی شغل میکند.
وی با بیان اینکه این استانداردها توسط کارشناسان، محققان و مربیان این اداره کل تدوین شده است، افزود: فنی حرفهای استان با برخی دستگاهها مانند میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان نیز تفاهمنامههایی در این راستا منعقد کرده است.
احمدی با تاکید بر اهمیت مهارت آموزی در راستای توسعه بخش کشاورزی در استان اضافه کرد: با توجه به نیاز بازار کار آموزشهای مهارتی ارائه میشود که کارآمدی لازم را داشته باشد.
وی با بیان اینکه برنامهریزی برای جایگزین کردن ارزش اجتماعی مهارتگرایی از اولویتهای این اداره کل بوده که به همین منظور برنامههایی تدوین شده است، گفت: هدف شورای مهارت استفاده و بهرهبرداری بهینه از منابع دستگاههای مختلف برای اثربخشی بهتر در حوزه توسعه آموزشهای مهارتی است.
احمدی ایجاد وحدت رویه در منابع موجود در سطح شهرستانها و استان را از تاثیرات مثبت تشکیل شورای مهارت اعلام کرد و یادآور شد: زیرساختهای آموزش مهارتی در کردستان بسیار بالا بود و همین زیرساختها موجب کسب مدالهای مختلف در مسابقات بینالمللی مهارت شده است.
مدیرکل آموزش فنی حرفه ای کردستان تاکید کد: امسال در مجموع در خوشههای صنعت، خدمات، فرهنگ و هنر و کشاورزی، ۲۲ هزار و ۸۸۲ نفر از آموزشهای مهارتی سازمان آموزش فنی حرفه ای بهرهمند شدهاند.
در حال حاضر ۱۶ مرکز آموزش فنی حرفه ای چارت دار دولتی و ۱۳۴ آموزشگاه فنی حرفه ای خصوصی در این استان مجوز فعالیت دارند که حدود ۷۵۰ مربی نیز در این مراکز مشغول به کار و آموزش هنرجویان هستند.
نظر شما