اجرای مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی حوزه تولید قم را متحول می‌کند

قم - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم گفت:‌ اجرایی شدن مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی استان، منشا تحولات بسیاری دربحث ایجاد زیرساخت‌ها و صدور مجوزهای لازم برای سرمایه‌گذاری است و حوزه تولید قم را متحول می‌کند.

مهرداد غضنفری روز دوشنبه درجلسه پیگیری مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی قم بیان کرد: حضور آقای نهاوندیان به نمایندگی از دولت در جلسات این ستاد،‌ یک فرصت مطلوب برای رشد و توسعه اقتصاد استان است و همه دستگاه‌های متولی باید با استفاده از ظرفیت ایجادشده برای اجرایی شدن مصوبات این ستاد تلاش کنند.

وی افزود: اگر مصوبات جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی استان توسط دستگاه‌های مرتبط به‌سرعت پیگیری و نتیجه آن ارائه شود،‌ با استفاده از فرصت حضور نماینده دولت دراین جلسات می‌توان این طرح‌ها را در سطح ملی پیگیری و مشکلات آن را رفع کرد.

وی ادامه داد: همه دستگاه‌های اجرایی استان باید درفرصت باقی‌مانده از سال‌جاری به بهترین نحو از منابع مالی اختصاص‌ یافته به قم استفاده کنند و برای سال آینده به دنبال جذب اعتبارات بیشتر برای سرعت بخشیدن به روند توسعه اقتصادی استان باشند.

غضنفری گفت: اگر اسناد و مدارک موردنیاز برای فعالیت‌های اقتصادی در استان به‌سرعت آماده شود،‌ امکان استفاده از منابع جذب نشده سایر استان‌ها برای قم نیز امکان‌پذیر است که در همین رابطه دستگاه‌های متولی باید اهتمام بیشتری به این موضوع داشته باشند.

وی بیان کرد: فعالیت‌های اقتصادی و مالی دراستان باید بر اساس راهبرد و برنامه منسجم باشد و همه دستگاه‌های مرتبط باید مشخص کنند که برای سال آینده چه اهدافی را دنبال خواهند کرد.‌

وی دربخش دیگری ازسخنان خود به وجود زیرساخت‌های لازم برای تبدیل پهنه صنعتی نیزار قم به شهرک صنعتی اشاره کرد و ادامه داد: تبدیل‌شده پهنه صنعتی نیزار به شهرک صنعتی برای تشویق بیشتر بخش خصوصی به سرمایه‌گذاری درآن و برخورداری فعالان اقتصادی از برخی امتیازات شهرک‌های صنعتی بسیار مؤثر است و این طرح بار مالی ندارد.

در حال حاضر ۱۲ واحد تولیدی در پهنه صنعتی نیزار قم به وسعت ۱۰۰ هکتار مشغول به فعالیت هستند؛ این منطقه در بخش سلفچگان قم و در ۳۵ کیلومتری جاده سلفچگان به دلیجان قرارگرفته است.

قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد،ثامن‌الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خور آباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.
۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در قم وجود دارد که بیش از ۹۰ درصد آن مربوط به صنایع کوچک و متوسط است؛ همچنین بیش از ۵۳ هزار تن در واحدهای صنعتی استان فعالیت می‌کنند.

اعمال مشوق ۱۰ درصدی برای طرح‌های توسعه‌ای و جدید در شهرک‌های صنعتی، اخذ مجوز افزایش تخصیص و تأمین انشعاب برق بدون نیاز به استعلام از برق منطقه‌ای تهران، اخذ مجوز احداث واحدهای فرآوری صنایع معدنی در محورهای قم تهران و قم گرمسار، اخذ مجوز هیات وزیران به‌منظور تبدیل پهنه صنعتی نیزار به شهرک صنعتی نیاز، اخذ مجوز افزایش سطح الزام ارائه صورت‌های مالی حسابرسی شده از ۱۰ میلیارد ریال به ۳۰ میلیارد ریال،‌ تخصیص یک‌میلیون مترمکعب آب دریاچه نمک و حوض سلطان جهت افزایش تولید آرتمیا (میگوی آب‌شور)‌، تخصیص ۳۰ میلیارد ریال به‌منظور افزایش سرمایه صندوق حمایت از توسعه کشاورزی، کاهش مأخذ گمرکی پنل های خورشیدی به ۴ درصد و افزایش تخصیص ۵۰۰ میلیارد ریالی از منابع قرض‌الحسنه به طرح مشاغل خانگی ازجمله مصوبات هفتمین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان بود که در این جلسه اقدامات انجام‌شده برای عملیاتی شدن آن موردبررسی قرار گرفت.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha