ایرج ناصریمقدم روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ایجاد و راهاندازی این مراکز در مکانهایی انجام می شود که در شرایط ایدهال میتواند دارای انبار ذخیرهسازی محصولات کشاورزی، سردخانه، واحدهای بسته بندی و فراوری، بازار فروش و پارکینگ باشند.
وی اضافه کرد: در باراندازهای تعاون روستایی تمامی محصولات کشاورزی، باغی، صیفی و فرآودههای دامی تولیدی استان و یا تولید سایر استانها به صورت مستقیم از طریق شبکه تعاون روستایی در معرض فروش برای مصرفکنندگان شهری گذاشته میشود.
او ادامه داد: در این مراکز، خانوارها میتوانند با مراجعه خود تمامی اقلام غذایی سبد خانوار شامل میوه، مواد پروتئینی،مواد لبنی و صیفیجات را تامین کنند.
رییس تعاون روستایی خراسان رضوی گفت: تامین مایحتاج جوامع شهری و روستایی با قیمت مناسب و کوتاه کردن فاصله تولید تا مصرف از طریق عرضه مستقیم محصولات از اهداف و مزایای ایجاد و راه اندازی باراندازهاست.
ناصری با اشاره به اینکه نخستین بارانداز تعاون روستایی همزمان با دهه فجر امسال در شهرستان فیروزه به بهرهبرداری میرسد افزود:در قالب پیگیریها و برنامهریزیهای صورت گرفته تعداد چهار بارانداز در شهرهایی از جمله فیروزه، فریمان و کلات که اعلام آمادگی کرده اند راهاندازی میشود.
وی ادامه داد: همچنین در کلانشهر مشهد در گام اول پنج بارانداز راهاندازی و در مراحل بعد این شمار افزایش مییابد.
او اضافه کرد: در شهرستانهایی که شهرداریها و فرمانداریها در ایجاد بارانداز همکاری کنند سازمان تعاون روستایی نیز اقدام به ارائه خدمات و راهاندازی این مراکز میکند.
استان خراسان رضوی از نظر تعداد تشکیل و فعالیت تشکلهای بخش تعاون روستایی رتبه نخست کشور را دارد. هم اکنون ۶۸۲ تشکل در ذیل شیکه تعاون روستایی این استان و در بخش کشاورزی و بخشهای مربوط به آن فعالیت می کنند.به خاطر فعالیت این شمار تشکل روستایی بیش از ۵۵۰ هزار نفر نیز در روستاهای خراسان رضوی تحت پوشش شبکه تعاون روستایی هستند که از این حیث نیز خراسان رضوی رتبه نخست کشور را دارد.
نظر شما