تولید رنگ نانو ایرانی برای محافظت در برابر امواج الکترومغناطیس

تهران- ایرنا- یک شرکت فعال درحوزه فناوری‌نانو، رنگ حاوی نانوذرات تولید کرده است که خاصیت محافظت در برابر امواج الکترومغناطیس دارد، این رنگ برای استفاده در اماکن حساس نظیر فضای بیمارستانی یا نیروگاه‌ها مناسب بوده و می‌تواند افراد یا تجهیزات موجود در این فضاها را در برابر امواج الکترومغناطیس محافظت کند.

به گزارش ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، شرکت مهندسی تکنولوژی‌های برتر فرما موفق به تولید رنگ محافظ در برابر امواج الکترومغناطیس شده است، این رنگ‌ها قابلیت اجرا بر دیوار، سقف و کف ساختمان‌های مسکونی یا محیط‌های دارای ادوات حساس الکتریکی، الکترونیکی و مخابراتی را دارد.

این رنگ پایه آب بوده و حاوی نانوذرات با خاصیت محافظت در برابر امواج الکترومغناطیس در بازه فرکانسی ۸- ۱۲ گیگاهرتز است، استفاده از نانوذرات در این رنگ، سبب کاهش عبور امواج الکترومغناطیس می‌شود که این امواج می‌توانند برای فعالیت‌های زیستی بدن انسان مضر باشند و در محیط‌های دارای ادوات حساس الکتریکی، الکترونیکی و مخابراتی، مشکل‌ساز شوند.

امروزه بشر در میان آلاینده‌های متنوعی غوطه‌ور شده‌ که محیط‌زیست پیرامون او را دچار دگرگونی کرده است، این دگرگونی‌های جدید ناشی از پیشرفت فناوری و صنایع در روند اکولوژیکی موجودات زنده اخلال ایجاد کرده است.یکی از مهم‌ترین آلاینده‌های زیست‌محیطی، امواج الکترومغناطیسی است که به آن آلودگی امواج الکترومغناطیسی گفته می‌شود.

محافظت در برابر امواج الکترومغناطیسی در واقع کاهش شدت میدان‌های الکترومغناطیسی در فضا از طریق مسدود کردن امواج با استفاده از موانع رسانا یا مواد مغناطیسی است. این حفاظت بیشتر برای فضاهایی مانند مراکز داده، بیمارستان‌ها، نیروگاه‌های برق، سایت‌های نظامی و سایت‌های پتروشیمی به دلیل به کارگیری ادوات و تجهیزات حساس الکتریکی، الکترونیکی و مخابراتی مطرح می‌شود، علاوه بر این در معرض قرار گرفتن بدن انسان به صورت مستمر در برابر این امواج نیز می‌تواند فعالیت زیستی بدن را مختل کند، بر هم زدن فعالیت زیستی بدن می‌تواند منجر به ناراحتی و مشکلات زیادی در بدن شود.

در این محصول، محافظت در برابر امواج الکترومغناطیسی با استفاده از موادی صورت می‌گیرد که با ایجاد یک قفس فارادی ( یک قفس یا فضای بستهٔ ساخته‌شده از فلز یا رسانای الکتریکی دیگر است)میزان امواج الکترومغناطیسی را کاهش می‌دهد، شدت کاهش امواج الکترومغناطیسی به شرایط استفاده، ضخامت، اندازه، حجم و فرکانس موج وابسته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha