مصطفی رهبر روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه طرح یلدای دامپزشکی کردستان از ۲۷ آذر تا یک دی در سراسر استان اجرا شد، اظهار داشت: در این طرح نظارتی پنج هزار و ۵۷۸ نوبت از مراکز تولید، توزیع، عرضه و نگهداری انواع فرآورده خام دامی استان بازدید شد.
وی افزود: در نتیجه این بازدیدها علاوه بر ضبط سه تن انواع فرآورده خام دامی غیرقابل مصرف، ۴۰ پرونده تعزیراتی تشکیل شد که مقامهای قضایی هم اکنون برای ۲۸ پرونده حکم نهایی صادر کرده و پیگیری ۱۲ فقره پرونده دیگر نیز در دست اقدام است.
وی یادآور شد: در ۲۸ پرونده متخلفانی که سلامت جامعه را به خطر انداخته بودند به پرداخت مبلغ ۳۶۴ میلیون و ۷۴۶ هزار ریال جریمه نقدی محکوم شدند.
رهبر تاکید کرد: ۲۷ گروه بخش خصوصی و ۱۰ گروه دولتی در طرحهای مختلف نظارتی دامپزشکی کردستان حضور دارند و هر کدام از گروهها دارای ۲ ناظر هستند.
وی گفت: دامپزشکی براساس شرح وظایف بر چگونگی رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی، تهیه و توزیع، نگهداری و عرضه انواع فرآورده خام دامی شامل گوشت قرمز، گوشت مرغ، آلایش خام دامی قابل مصرف و ماهی نظارت دارد.
استان کردستان یکی از مناطق دام خیز و دامپرور کشور محسوب می شود که سالانه حدود ۲۴ هزار تُن گوشت قرمز و ۱۸۱ هزار تن شیر از دام های استان تولید می شود.
نظر شما