استقرار ستاد انتخاباتی در ۵ نقطه شهر بیرجند ممنوع است

بیرجند - ایرنا - فرماندار بیرجند با اشاره به تدابیر انجام شده در معابر و خیابان‌های اصلی شهر برای استقرار ستادهای انتخاباتی گفت: با تصمیم کارگروه مربوطه، استقرار ستادهای انتخاباتی به دلایل امنیتی و مسائل ترافیکی در پنج نقطه شهر بیرجند ممنوع شده است.

علی ناصری روز یکشنبه در پنجمین نشست ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخاباتی استان که به ریاست رییس کل دادگستری خراسان جنوبی برگزار شد افزود: این نقاط شامل خیابان مدرس حد فاصل میدان اول تا میدان ابوذر، تقاطع دوم مدرس تا حداقل ۵۰ متر از طرفین تقاطع، خیابان معلم حد فاصل میدان مادر تا تقاطع ۱۵ خرداد، حاشیه میدان شهدا و خیابان حافظ غربی در مهرشهر است.

وی با بیان اینکه کمیته امنیت انتخابات شهرستان بیرجند مانند سال‌های گذشته تشکیل شده است اظهار داشت: هر نامزد انتخابات در سطح شهر بیرجند می‌تواند ۲ ستاد خواهران و ۲ ستاد برادران داشته باشد و بیشتر از آن ممنوع است.

رییس ستاد انتخابات شهرستان بیرجند ادامه داد: قوانین مربوط به تبلیغات انتخابات، باید و نبایدها و موارد مجاز و غیرمجاز در این زمینه به داوطلبان تایید صلاحیت شده اعلام شده است.

وی گفت: با توجه به اینکه داوطلبان رد صلاحیت شده تا زمان اعلام نهایی نتایج بررسی صلاحیت‌ها از چرخه انتخابات خارج هستند، مقرر شد جلسه توجیهی نامزدها بعد از ۱۲ بهمن برگزار شود.

ناصری افزود: بعد از اعلام نتایج تایید صلاحیت داوطلبان انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف، موردی از موضع‌گیری افراد رد صلاحیت شده در مرکز استان مشاهده نشد.

وی یکی از آفت‌های انتخابات را تبلیغات زودهنگام دانست و یادآور شد: هرچند طبق قانون تبلیغات زودهنگام ممنوع اعلام شده است اما مجازات‌ها هیچگونه بازدارندگی ندارد.

فرماندار بیرجند گفت: برای رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در فضای مجازی کمیته فضای مجازی تشکیل شده است که تبلیغات زودهنگام نامزدها مستندسازی و در اختیار بازرسان و مراجع مربوطه قرار می‌گیرد.

وی گفت: تاکنون تخلفات انتخاباتی بیشتر در زمینه نصب بنر در مکان‌های غیرمجاز یا چاپ پوستر در ابعاد غیرمجاز بوده که با متخلفان نیز برخورد و تبلیغات جمع آوری شده است.

ناصری بیان کرد: براساس تبصره ۲ ماده ۵۷ قانون انتخابات مجلس، نصب و الصاق عکس و پوستر ممنوع است و چاپ عکس صرفا محدود به زندگینامه، جزوه، بروشور و کارت حداکثر در اندازه ۱۰ در ۱۵ مجاز است.

وی افزود: از طرفی طبق بند ۹ ماده ۶۵ استفاده از هرگونه آثار مورد استفاده کاغذی، مقوایی، فلزی و پلاستیکی با ابعاد بیشتر از ۵۰ در ۷۰ ممنوع است که این موضوع چاپخانه‌های استان را بلاتکلیف کرده است و باید وحدت رویه‌ای تعیین و به چاپخانه‌ها اعلام شود.

۱۲۷ داوطلب برای انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در استان خراسان جنوبی ثبت‌نام کردند که در مرحله نخست ۵۱ نفر تایید صلاحیت شدند.

همچنین ۱۳ نفر در این مدت انصراف دادند.

استان خراسان جنوبی دارای ۱۱ شهرستان و چهار حوزه انتخابیه است که چهار نماینده در مجلس شورای اسلامی دارد. 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha