محمد خلیلی روز شنبه در گفتوگو با ایرنا، بیان کرد: برای رسیدن به این راهبرد، دو هدف مهم استفاده از گمرک موبایلی و هوشمند سازی پلمبها را پیگیری میکنیم.
وی افزود: با استفاده از این فناوریها امکان رصد محمولهها در لحظه فراهم میشود و فرآیند ترانزیت کالا از گمرکات استان بهصورت کاملا هوشمند صورت میگیرد.
وی ادامه داد: افزایش سرعت جابهجایی کالا از مهمترین مزایای استفاده از این فناوریهاست که میتواند نقش مهمی در کاهش هزینههای گمرکی و افزایش توان رقابتی کالاهای صادراتی داشته باشد.
خلیلی گفت: بر اساس برنامهریزیهای انجامشده به دنبال آن هستیم تا در سال آینده میانگین ترخیص کالا از گمرکات استان قم برای صادرات در کمتر از سه ساعت و برای واردات در کمتر از سه روز انجام شود.
وی بیان کرد: تلاش میکنیم کنترلهای مزاحم و ملموس کالاها در گمرکات استان کاهش یابد و بهجای آن از کنترلهای هوشمند و غیرملموس استفاده شود.
وی ادامه داد: فعالیت گمرکات قم نقش بسیار زیادی در شکوفایی اقتصاد استان دارد و هرچه فرآیندهای گمرکی در قم با سرعت بیشتری انجام شود، چرخه تولید و اشتغال استان با رشد بالاتری مواجه میشود.
از ابتدای سال جاری تا پایان دیماه ۱۰۰ هزار تن کالا در قالب محصولاتی همچون گرانول، پفک، کفش و صندل، شمش سرب، مواد و محصولات پلاستیکی و شیمیایی و هیدروکربن به کشورهایی مانند عراق، افغانستان، امارات، هند، پاکستان و ازبکستان به ارزش ۱۲۰ میلیون دلار از گمرکات قم صادر شد./
نظر شما