«روز بلوا» و «خوب، بد، جلف ۲» به جشنواره رسیدند

تهران- ایرنا- پنجمین روز از جشنواره امسال ویژگی جذاب دارد؛ پر است از ستاره‌ها جواد عزتی، بابک حمیدیان، پریناز ایزدیار و بهروز شعیبی هر کدام به روش خاص خود قرار است مخاطب را غافلگیر کنند.

پنجمین روز از سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر با اکران سومین فیلم با بازی جواد عزتی آغاز می‌شود. مغز استخوان نام فیلمی است که حمیدرضا قربانی آن را کارگردانی کرده است. خانه‌ای در خیابان چهل و یکم را شاید بتوان تجربه جدی این کارگردان در حوزه ساخت فیلم به حساب آورد، هرچند او پیش از ورود به عرصه کارگردانی تجربه دستیاری و برنامه‌ریزی اصغر فرهادی در آثار شاخصی همچون «درباره الی» و «جدایی نادر از سیمین» را در کارنامه داشته است.

علاوه بر جواد عزتی، پریناز ایزدیار و بابک حمیدیان نیز جزو بازیگرانی هستند که مغز استخوان چندمین فیلم آن‌ها در جشنواره امسال به حساب می‌آید. در این فیلم پر ستاره، بازیگران دیگری همچون بهروز شعیبی و نوید پورفرج نیز حضور دارند.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: «الان مسئله شما چیه!؟ می‌خواین بگین قانونی نیست!؟ یعنی اینجا همه‌چی همیشه قانونی اتفاق می‌افته!؟ هممون درستیم!؟ هیچکی هیچ غلطی نکرده تا حالا!؟»

این فیلم ساعت ۱۳:۳۰ ظهر ۱۶ بهمن در کاخ جشنواره برای اهالی رسانه به نمایش در می‌آید.

روز بلوا

بهروز شعیبی در سانس دوم پنجمین روز جشنواره بر عکس سانس اول در جایگاه کارگردان ظاهر می‌شود و با روز بلوا توانایی خود را در ساخت فیلم به نمایش می‌گذارد. در این فیلم که ساعت ۱۶:۳۰ به نمایش در می‌آید بابک حمیدیان، لیلا زارع، داریوش ارجمند، دیانا دهقان، ساغر قناعت، محمدعلی محمدی، مسعود دلخواه، زکیه بهبهانی و پاشا جمالی به ایفای نقش پرداخته‌اند.

داستان این فیلم درباره استاد خوشنام دانشگاهی به نام عماد و یک چهره تلویزیونی مورد توجه است، او ناگهان توسط پلیس با اتهام‌هایی جدی مواجه می‌شود که نه تنها خود، بلکه خانواده‌اش را در موقعیت پیچیده‌ای قرار می‌دهد.

خوب، بد، جلف ۲؛ ارتش سری

خوب بد جلف ۲ ارتش سری احتمالاً تنها فیلم کمدی سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر است که پیمان قاسم‌خانی قسمت نخست آن را سه سال قبل به جشنواره فیلم فجر برده بود. فیلمی که به شدت مورد استقبال قرار گرفت و با فروش بالغ بر ۱۶میلیارد تومان فروش باعث شد پیمان قاسم‌خانی دنباله‌ای برای آن بسازد.

ارتش سری یکی از شانس‌های اصلی شکار سیمرغ بهترین فیلم از نگاه تماشاگران جشنواره است. پژمان جمشیدی، سام درخشانی، حامد کمیلی، ریحانه پارسا، گوهر خیراندیش، فرهاد آئیش، امیرمهدی ژوله، مارال فرجاد و شکیب شجره ترکیب بازیگران این فیلم سینمایی را تشکیل می‌دهند. این فیلم در سانس سوم و ساعت ۱۹:۳۰ برای اهالی رسانه اکران خواهد شد.

یک مستند و یک فیلم کوتاه

عالیجناب به کارگردانی سجاد ایمانی زندگی قهرمان ملی بوکس را به تصویر می‌کشد. زندگی او دچار مشکلات بزرگی شده که باید برای آن راه حلی اندیشید. اما پیدا کردن راه حل به این سادگی امکان پذیر نیست. او برای محافظت از خانواده‌اش مجبور می‌شود دست به هر کاری بزند.

رحیم شخصیت اصلی این مستند بلند است که مراحل تصویربرداری آن در استان کهگیلویه و بویراحمد انجام شده است. وجه تمایز این قهرمان خستگی ناپذیر بودنش است.

عزیز به کارگردانی سید مهدی موسوی نیز فیلم کوتاهی است که در سانس چهارم از پنجمین روز جشنواره و در ساعت ۲۲:۳۰ به اکران در می‌آید. این فیلم به گفته کارگردانش در مورد قضاوت و پنهان‌کاری است و بحث حقی است که برای یک خانواده مطرح شده است. اما فوت پدر و حضور یک نفر سوم متوجه این حق ازدست‌رفته می‌شویم که حالا اعضای خانواده باید برای این قضاوت‌ها و رفتارها و احقاق حق تلاش کنند.

سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر ۱۲ تا ۲۲ بهمن سال جاری همزمان با گرامیداشت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به دبیری ابراهیم داروغه‌زاده برگزار می‌شود. در این دوره جشنواره آمار نهایی فیلم‌های پذیرفته شده ۲۲ فیلم در بخش سودای سیمرغ، ۱۰ فیلم در بخش نگاه نو، ۱۰ فیلم در بخش فیلم کوتاه و ۱۰ فیلم در بخش مستند به نمایش در می‌آیند که بعضی آثار پذیرفته شده در بخش نگاه نو در بخش سودای سیمرغ نیز با دیگر آثار رقابت دارند.

این جشنواره شامل بخش های مختلف؛ از جمله مسابقه سینمای ایران یا سودای سیمرغ (فیلم های سینمایی داستانی/ پویانمایی فیلم‌های بلند داستانی که دارای پروانه ساخت یا نمایش از سازمان سینمایی باشند و تا قبل از بهمن ۱۳۹۸ اکران عمومی نشده و در هیچ‌یک از رویدادها و جشنواره‌های سینمایی داخلی و خارجی به نمایش در نیامده باشند)، نگاه نو (فیلم اول کارگردان: داستانی/ پویانمایی فیلمساز یا کارگردان اول، به هنرمندی اطلاق می‌شود که برای ساخت یا نمایش فیلم سینمایی خود برای نخستین بار، مجوزهای لازم و قانونی را از سازمان سینمایی کسب کرده باشد و پیش از این اثری از وی به عنوان فیلم سینمایی اکران یا در رویدادهای داخلی یا خارجی معرفی نشده باشد)، مستند بلند، کوتاه داستانی (با زمان نمایش حداقل ۳ و حداکثر ۱۵ دقیقه)، مسابقه تبلیغات سینمای ایران و مسابقه تجلی اراده ملی است.

جز پردیس ملت به عنوان کاخ اصلی جشنواره که محل نمایش فیلم ها برای اصحاب رسانه است، پردیس سینمایی آزادی، سینما استقلال، پردیس سینمایی ایران‌مال، پردیس سینمایی باغ کتاب، پردیس سینمایی تماشا، سینما جوان، پردیس سینمایی راگا، پردیس سینمایی زندگی، پردیس سینمایی فرهنگ، سینما فجر اسلامشهر (سالن اصلی)، پردیس سینمایی کوروش، پردیس سینمایی کیان، سینما ماندانا، پردیس سینمایی مگامال و موزه سینما در مناطق مختلف شهر تهران، سینماهای مردمی سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر خواهند بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha