۱۲ بهمن ۱۳۹۸، ۱۴:۴۸
کد خبرنگار: 965
کد خبر: 83655741
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

جشنواره قرآن وحدیث مهمترین رویداد فرهنگی جامعه المصطفی است

قم-ایرنا- رییس ستاد برگزاری بیست و پنجمین جشنواره بین المللی قرآن و حدیث المصطفی گفت: این رویداد، مهمترین و عصاره فعالیت‌های جامعه المصطفی در داخل و خارج کشور درهمه حوزه‌های آموزشی، فرهنگی، تربیتی و معارف افزایی است.

حجت الاسلام و المسلمین محمدحسین رفیعی روز شنبه درگفت وگو با خبرنگاران، با بیان اینکه اختتامیه جشنواره ۱۴ بهمن ماه ۹۸ بعد از نماز مغرب و عشا درسالن قدس مجتمع امام خمینی(ره) برگزار می‌شود، ادامه داد: دراین مراسم ضمن تکریم و معرفی خدمات قرآنی و حدیثی آیت الله محمدتقی مصباح یزدی از سخنرانی وی استفاده می‌شود.

وی گفت:‌ همچنین در این آیین از خانواده حجت الاسلام و المسلمین اختر رضوی از هندوستان به عنوان خانواده قرآنی پرتلاش تجلیل خواهد شد ، تمام اعضای این خانواده حافظ کل قرآن هستند ضمن اینکه موسسه قرآنی با بیش از دو دهه فعالیت توسط پدر این خانواده خدمات بسیار زیادی را درکشور هندوستان ارائه داده‌است.

وی ادامه داد: تجلیل از یکی از بانوان نمونه قرآنی و همچنین برگزاری کارگاه‌های تخصصی از جمله برنامه‌های حاشیه‌ای این جشنواره است.

وی گفت: اساسی‌ترین هدف این جشنواره معرفی آموزه‌های حیات بخش قرآن کریم، ملزم ساختن همه طلبه‌ها، خانواده و کارکنان المصطفی به فراگرفتن مهارت‌ها و فنون قرآنی و حدیثی می‌باشد.

رفیعی ادامه داد: معرفی دستاوردها و ظرفیت‌های جامعه المصطفی و همچنین شناسایی استعدادها و سرمایه‌های موجود این نهاد علمی در داخل و خارج کشور از جمله اهداف این جشنواره است.

وی افزود: برگزاری بیست و پنجمین جشنواره بین المللی قرآن و حدیث المصطفی، دارای امتیازهای متمایزی از جمله تنوع رشته‌ها و شاخه‌های آزمونی، گستره و تنوع مخاطبان، تفکیک رشته‌ها و مخاطبان از نظر سطح، نگاه آموزشی و همچنین برگزاری این در رشته های مهارتی است.

عضو هیات علمی جامعه المصطفی تاکید کرد: ۱۴ رشته قرآنی و هشت رشته حدیثی درسطوح مختلف جامعه المصطفی در سال‌جاری تدریس شده است که این موضوع موجب شده تا  جشنواره بر اساس این نظام آموزشی استوار باشد.

وی با بیان اینکه تمام خانواده بزرگ جامعه المصطفی مخاطبان این جشنواره هستند، گفت: جامعه المصطفی طلابی در سطوح مختلف در داخل و خارج کشور دارد که متناسب با این سطوح، رشته‌های جشنواره تعریف شده‌است.

رفیعی ادامه داد:  این جشنواره مقدمه‌ای برای ارتقای سطوح مهارتی و معرفتی طلاب و کارکنان جامعه المصطفی درحوزه‌های قرآنی و حدیثی است و بستری برای شناسایی ظرفیت‌ها و استعدادها و ارتقای وضعیت موجود می‌باشد.

وی افزود: ۳ هزار و ۹۲۰ تن از ۷۲ کشور در رشته‌های کتبی و شفاهی بدون احتساب بخش خانواده دراین جشنواره شرکت کرده‌اند که این آمار نسبت به سال گذشته ۱۵ درصد افزایش یافته‌است.

وی اظهار داشت: مسابقات نهایی این جشنواره در سه کشور جهان برگزار و دیگر کشورها نیز درحال برگزاری این جشنواره هستند ضمن اینکه در برخی کشورهای دیگر نیز مسابقات در ماه رمضان برگزار می‌شود که به این دلیل، پیش بینی می‌شود آمار نهایی شرکت کنندگان  جشنواره به حدود پنج هزار تن افزایش یابد.

وی ادامه داد: روز یکشنبه ۱۳ بهمن ماه از ساعت هشت صبح تا هشت شب مرحله نهایی بخش کتبی بانون و آقایان برگزار می‌شود.

پیام انقلاب، برخاسته از آموزه های انقلاب است

معاون فرهنگی تربیتی جامعه المصطفی العالمیهنیز در این نشست، گفت: المصطفی به عنوان نهادی علمی، آموزشی و پژوهشی در تلاش  است تا مخاطبان خود از تمام ملیت ها را در همه سطوح متناسب با آموزه های قرآنی تربیت کند تا دانش آموختگان این نهاد علمی به عنوان مبلغان فرهنگ قرآنی در جهان اقدام های موثری انجام دهند.

حجت الاسلام و المسلمین جعفر کریمی قدوسی، با تاکید براینکه دانش آموختگان جامعه المصطفی ارزش‌های دینی و معنوی را به دنیا معرفی کنند، گفت: پیام انقلاب اسلامی، معنویت، عقلانیت و عدالت است که این آموزه ها برخاسته از معارف قرآن کریم هستند.

وی ادامه داد: بیست و چهار دوره از جشنواره بین المللی قرآن و حدیث المصطفی تاکنون در داخل و خارج کشور در سال‌های گذشته برگزار که این جشنواره موجب برافراشته شدن پرچم قرآن و معارف اسلامی و همچنین موجب جلب توجه به این معارف در جهان شده‌است.

به گزارش ایرنا، جامعه المصطفی العالمیه نهادی حوزوی و بزرگ‌ترین مرکز آموزش بین‌المللی تشیع است که در بیش از ۶۰ کشور جهان نمایندگی مستقل دارد؛ این نهاد حوزوی، آموزش‌های خود را در ۱۲۹ رشته آموزشی و ۶ حوزه دانشی فقه و اصول، قرآن و حدیث، حکمت و مطالعات ادیان، تاریخ و سیره، علوم انسانی اسلامی و ادبیات زبان‌ها و فرهنگ‌شناسی ارائه می‌دهد؛ دوره‌های اصلی جامعه المصطفی به هفت زبان دنیا برگزار می‌شود.
در حال حاضر حدود ۱۰ هزار طلبه از ۱۳۰ ملیت در سطوح مختلف تحصیلی در جامعه المصطفی العالمیه در داخل کشور مشغول به تحصیل هستند. ضمن اینکه در ۴۰ سال فعالیت این نهاد حوزوی تاکنون حدود ۵۰ هزار تن در سطوح مختلف از کشورهای گوناگون جهان از این مرکز فارغ التحصیل شده اند.

تاکنون بیش از ۵۰۰ مرکز قرآنی توسط دانش آموختگان المصطفی در کشورهای گوناگون تاسیس شدهاست که این مهم بخشی از دستاوردهای قرآنی این نهاد به شمار می‌آید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha