مدیر آموزش و پرورش میاندوآب روز شنبه در این آیین گفت: این جشنواره پژوهشی برای نخستینبار در کشور با هدف تحقق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و تقویت روحیه پژوهشی دانشآموزان برگزار شد.
بهروز تقینژاد افزود: شناسایی و پرورش استعدادهای دانشآموزان، افزایش انگیزه حضور آنان در عرصههای علمی در سطح ملی و همچنین تشویق و ترغیب آنان به فعالیتهای علمی و پژوهشی از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره است.
دبیر جشنواره پژوهشی و کاربردی میاندوآب نیز گفت: این جشنواره جهت حمایت از خلاقیتها، نوآوری و اختراعات دانشآموزان توسط آموزش فنی و حرفهای و پژوهشسرای این شهرستان برگزار میشود؛ در مرحله اول ۳۰ طرح در قالب نرمافزار برای جشنواره ارایه شد که پس از داوری، چهار طرح شامل خلاقیت، نوآوری و ابتکار مورد نیاز انتخاب و مورد تایید قرار گرفت.
رضا حیدری ادامه داد: قالب جشنواره به گونهای است که طرحهای منتخب در جشنوارههای خوارزمی جوان و المپیادهای فنی و حرفهای ارایه خواهند شد؛ این طرحها قابل ثبت است و ما هم در آموزش و پرورش پیگیر ثبت آنها خواهیم بود.
وی با بیان اینکه این جشنواره در ۲ بخش در پژوهشسرا و آموزش فنی و حرفهای اجرا میشود، گفت: بخش اول این جشنواره ارایه پژوهش در قالب نرمافزار است و بخشهای بعدی که رباتهای دمو و سازههای خلاقانه است، در ماههای اسفند و فروردین برگزار خواهد شد.
۲ هزار و ۲۲۱ دانشآموز در رشتههای فنی و حرفهای و کاردانش در سه پایه تحصیلی و ۴۴ کد رشته و ۲۸ رشته تحصیلی در هنرستانهای میاندوآب تحصیل میکنند.
نظر شما