علی رمضانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش درباره هفته تئاتر و سرود اظهار داشت: یکی از دغدغههای جدی آموزش و پرورش در حوزه فرهنگی و هنری مدارس فعالیت دانشآموزان است.
وی افزود: آموزش و پرورش در نظر دارد دانش آموزان و خانوادهها در فعالیتهای فرهنگی و هنری نقش داشته باشند، از این رو هفتهای به عنوان هفته تئاتر و سرود در مدارس در نظر گرفته شده تا دانشآموزان با فرهنگ محلی بیشتر آشنا شوند.
مدیرکل فرهنگی، هنری، اردوها و فضاهای پرورشی آموزش و پرورش ادامه داد: دانش آموزان در هفته تئاتر و سرود در مورد شخصیتهای فرهنگی و هنری و آثار محلی تحقیق میکنند و این آثار را در اجراهای خود به کار میگیرند.
رمضانی عنوان کرد: براساس اصل ۱۵ قانون اساسی دانش آموزان باید با ادبیات محلی آشنا شوند. هفته تئاتر و سرود فرصت مناسبی برای دانش آموزان در این حوزه است. کتابهای بسیاری به زبان محلی نوشته شده که نمی توانند در فعالیتهای کشوری نقش چندانی داشته باشند اما دانش آموزان میتوانند در این هفته در مدارس از این آثار بهره مند شوند.
به گفته وی، هفته تئاتر و سرود از ۱۲ بهمن ماه در مدارس سراسر کشور آغاز شده اما به مدارس اجازه داده شده که این برنامهها تا دو هفته ادامه پیدا کند تا در وهله اول فضای شاد و بانشاطی در مدارس حاکم شود و همچنین این فعالیتهای فرهنگی و هنری در مدارس کشور جریان ساز شود.
مدیرکل فرهنگی، هنری، اردوها و فضاهای پرورشی خاطرنشان کرد: هفته تئاتر و سرود باعث میشود دانش آموزان وارد فضاهای حرفهای هنر شوند. از این رو از اولیا مدارس درخواست داریم اجازه دهند دانشآموزان این فعالیتها را در مراسم صبحگاهی نیز انجام دهند؛ چرا که برای آینده آنها نیز مفید است.
نظر شما