۱۴ بهمن ۱۳۹۸، ۱۳:۱۱
کد خبر: 83658519
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

استانداردسازی، تولید کالای ایرانی را رونق می‌بخشد

کرمان - ایرنا - مدیرکل استاندارد استان کرمان گفت: استانداردسازی کالای ایرانی موجب ارتقای کیفیت محصولات تولیدی، جذب مشتری و در نهایت رونق در واحدهای تولیدی این استان می‌شود.

اسماعیل عاقلی روز دوشنبه در دیدار با رییس و کارکنان خبرگزاری ایرنا مرکز کرمان ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر افزود: مقام معظم رهبری در بحث استانداردسازی راهبرد افزایش پوشش استاندارد را برای تمام محصولات تولید داخل کشور در نظر گرفتند که در بخش رونق تولید دنبال می شود.

وی با بیان اینکه تولید کالای با کیفیت مردم را به سمت خرید محصولات ساخت داخل سوق می دهد که موجب رونق در تولید می شود تاکید کرد: تولید کننده باید به سمت تولید با کیفیت و قابل رقابت با سایر محصولات برود که این امر مصرف کننده داخلی را جذب می کند.

مدیرکل استاندارد استان کرمان گفت: مشتری با تبلیغات و اطلاع رسانی شاید یک مرحله به سمت انتخاب کالا برود اما برنده بازار کسی است که علاوه بر برندسازی، ارتقای کیفیت و مشتری مدار باشد آن زمان موفقیت در تولید رقم می خورد.

وی اضافه کرد: تمام فراورده ها در بخش پوشش استانداردها مشمول استاندارد اجباری نیستند و دولت ها برای ایمنی و سلامت جامعه بخشی از کلاها را شامل این استاندارد می‌کنند.

عاقلی با بیان اینکه بالغ بر ۱۰۰ هزار واحد تولیدی در کشور فعالیت می کنند که ۳۰ درصد مشمول استاندارد اجباری هستند افزود: یکهزار مورد کالا مشمول قانون استاندارد اجباری است و طیف گسترده ای از کالاها مشمول آن نمی شوند لذا استاندارد تشویقی و داوطلبانه را معرفی کردیم که به حفظ مشتری و رونق تولید کمک می کند.

وی ادامه داد: خبرگزاری جمهوری اسلامی با فرهنگسازی، تولیدکننده و مردم را به سمت پیاده سازی و استفاده از استانداردها هدایت کند و تولیدکنندگان اگر مجوز استاندارد را دریافت کنند می توانیم به برند سازی و در صورت ایجاد مشکل، به احقاق حق مردم کمک کنیم و مطالبات مردم در راستای ارتقای کیفیت و خدمات پس از فروش کالای ایرانی می تواند به رونق تولید کمک کند.

مدیرکل استاندارد استان کرمان گفت: نخریدن کالای غیراستاندارد نیز به استانداردسازی و ارتقای کیفیت محصولات تولیدی داخلی کمک می کند و در این راستا ورود یک برند به کشور، ضمن تحرکی برای واحدهای تولیدی و به کیفی سازی محصولات تولیدی کمک کرده است.

وی با اشاره به نقش رسانه ها در حوزه ترویج، اطلاع رسانی، اعلام به مردم و جذب سرمایه گذار افزود: با وجود ظرفیت های استان کرمان انتظاراتی ویژه از هر دستگاه وجود دارد که بخشی از این نقش در حوزه انتشار اخبار و اطلاع رسانی در حوزه توسعه فرهنگ استاندارد است که ضرورت دارد رویکرد خبرگزاری ایرنا در این حوزه ادامه یابد.

عاقلی با بیان اینکه یکی از بزرگترین فعالیت ها در حوزه‌های رسانه ای انتشار و انتقال عملکرد مثبت و فعالیت دستگاه ها است که موجب ایجاد امید و نشاط در جامعه می شود ادامه داد: کرمان به عنوان پهناورترین استان کشور ظرفیت های بسیاری در حوزه های مختلف دارد و برخی حوزه های خاص در این منطقه از جمله حوزه صنایع و معادن و کشاورزی قطب کشور به شمار می رود.

وی با اشاره به ساز و کار سازمان ملی استاندارد گفت: کد ۱۰ رقمی زیر علامت استاندارد کالا تعریف شده که مشخصات تولیدکننده و زمان دریافت پروانه را مشخص می کند زیرا گذشت مدت و تمدید نکردن آن، موجب تعلیق این پروانه می شود.

مدیرکل استاندارد استان کرمان تاکید کرد: مردم کد ۱۰ رقمی زیر علامت استاندارد را به شماره ۱۰۰۰۱۵۱۷ ارسال کنند که این اقدام وضعیت استاندارد کالا را مشخص می کند.

رییس خبرگزاری ایرنا مرکز کرمان نیز گفت: خبرگزاری جمهوری اسلامی با سابقه دیرینه در انعکاس و انتشار اخبار همواره جوان مانده و سعی کرده با فناوری های نوین حرکت کند و ایرنا پلاس، ایرنا ۲۴، رادیو ایرنا و فضای مجازی ظرفیت های جدیدی است که طی سال های اخیر در خبرگزاری ایرنا اضافه شده است.

بهنام احمدی افزود: اطلاع رسانی، شفاف سازی و فرهنگ سازی در حوزه های مختلف در دستور کار خبرگزاری ایرنا قرار دارد و حوزه های مختلف را با رویکرد توسعه روحیه نشاط و امید در جامعه دنبال می کنیم که با توجه به شرایط کنونی جامعه نیاز به تقویت این رویکرد وجود دارد.

وی با بیان اینکه انعکاس عملکرد دستگاه ها به خصوص در زمان تحریم موجب تقویت امید در جامعه می شود تصریح کرد: نقیصه ها با هدف تبدیل به فرصت در خبرگزاری ایرنا دنبال می شود و در قالب های مختلف انعکاس می یابد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha