۱۵ بهمن ۱۳۹۸، ۱۴:۱۵
کد خبر: 83660400
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

تکلیف پرونده های ۳۱ باغ در شهر تهران روشن شد

۱۵ بهمن ۱۳۹۸، ۱۴:۱۵
کد خبر: 83660400
تکلیف پرونده های ۳۱ باغ در شهر تهران روشن شد

تهران- ایرنا- اعضای شورای اسلامی شهر تهران امروز سه شنبه پرونده ۳۱ ملک ثبتی در این کلانشهر را که از نظر باغ بودن بلاتکلیف بود، روشن کردند و فقط یک پرونده را «غیر باغ» تشخیص دادند.

به گزارش ایرنا، این موضوع در یکصد و نود و ششمین جلسه شورای شهر مورد بررسی قرار گرفت و ابتدا، «محمد سالاری» رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورا تمامی پرونده های پلان ثبتی را  با ذکر نشانی، میزان درخت و نظر شهرداری برای اعضای جلسه قرائت کرد.

بر اساس این گزارش، تعداد ۱۱ پرونده از این مجموعه مربوط به باغ فدک واقع در فرمانیه در شمال تهران با مساحت دو هزار و ۷۶۰ متر مربع بود که پس از بررسی در شورا،  همه این پلاک ها به عنوان باغ تعیین تکلیف شد.

همچنین ۱۸ پلاک از ۲۰ پلاک دیگر از سوی شورای شهر تهران با عنوان باغ شناخته شد.

در این بررسی ها، یک پرونده ثبتی برای بررسی بیشتر به کمیسیون برگشت و فقط یک ملک «باغ» شناخته نشد.

بر اساس قانون، تشخیص باغ یا غیر باغ بودن پلاک های ثبتی بر عهده شورای شهر تهران است و مصوبات آن پس از تایید فرمانداری تهران برای اجرا به شهرداری ابلاغ می شود.

توضیحات سخنگو

«علی اعطا» سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران پس از این نشست به خبرنگاران گفت: تشخیص باغ بودن یک ملک بر عهده شورا است و پرونده هایی که در کمیسیون‌های ماده ۷، نظریه کارشناسی باغ داشته باشد به صحن می آیند تا در باره آنها رای صادر شود.

از او سوال شد قطعاتی که رای باغ می گیرند چه سرنوشتی پیدا می کنند و آن دسته قطعاتی که رای غیر باغ می گیرند چه شرایطی خواهند داشت؟.

سخنگوی شورای  شهر تهران گفت: در مورد قطعاتی که رای باغ می گیرند تا پیش از لغو مصوبه برج باغ که مجوز ساخت ۷۰ درصد از فضای باغ را می داد، طبق این مصوبه عمل می شد و عملا، همه سطح ساخت باغ زیرساخت می رفت و چیزی از آن باقی نمی ماند.

اعطا افزود: پس از یک دوره زمانی، مصوبه برج باغ تعلیق شد و مصوبه ای تحت عنوان خانه باغ جای آن را گرفت که هدف آن،  ساخت و ساز کمتر در باغات تهران است.

سخنگوی شورای شهر تهران تأکید کرد: اکنون خانه باغ برای قطعاتی که رای باغ می گیرند ملاک عمل است.

وی گفت: تراکم ساختمانی و تعداد طبقات و سطح اشغال بنا در باغ بسیار محدود می شود و در ازای آن، امتیازات اقتصادی دیگری به مالک، سرمایه گذار و بهره بردار داده می شود.

به گفته اعطا، اگر پیش از این، ملکی کاربری مسکونی داشته و حالا رای باغ گرفته است، می تواند در همان کاربری مسکونی، فهرست بسیار متنوعی از فعالیت ها را مستقر کند.

وی درباره نوع فعالیت جایگزین در باغات اظهار داشت: فعالیت های گردشگری، پذیرایی، تفریحی، فرهنگی آموزشی و خدماتی می تواند در باغات شکل بگیرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha