روحانیت برای حضور حداکثری مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن و انتخابات تلاش کند

قم -ایرنا - عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: روحانیت به هر شکل ممکن برای حضور و شرکت حداکثری مردم درراهپیمایی ۲۲ بهمن و انتخابات دوم اسفند فعال شود.

آیت الله عباس کعبی روز پنجشنبه درهمایش ائمه جماعات مساجد قم درسالن اجتماعات جامعه مدرسین حوزه علمیه قم،‌ با اشاره به اهمیت انتخابات‌های یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره میان دوره‌ای خبرگان رهبری، اظهار داشت: دشمنان از هم اکنون برای شکوه پیدا نکردن این دو انتخابات برنامه‌ریزی کردند، ولی باید شرایط را برای برگزاری یک انتخابات شکوهمند رقم بزنیم.

وی بیان داشت: شرکت درانتخابات به عنوان یک عمل صالح سیاسی باعث تقویت‌ ایمان و امید و همچنین تضعیف جبهه آمریکا و صهیونیسم خواهد شد.

کعبی گفت: انتظار است که تشویق و راهنمایی مردم و تاکید بر شرکت درانتخابات به عنوان یک حق و تکلیف اتفاق بیفتد، و روحانیت همیشه در این زمینه جلودار است.

وی با اشاره به برخی از آثار حضور حداکثری مردم درانتخابات، خنثی سازی فتنههای دشمنان اسلام را از جمله آن برشمرد و گفت: شرکت در انتخابات باعث اقتدار و امنیت و استحکام نظام و کشور می‌شود.

عضو هیات رییسه خبرگان شرکت درانتخابات را نماد اتحاد و اقتدار و علاقه‌مندی و دلبستگی و وفاداری مردم به نظام و انقلاب و یک نوع تجدید بیعت با نظام دانست و گفت: دشمنان می‌گویند چرا رفراندوم برگزار نمی‌کنید؟،‌ ولی در این ۴۱ سال ما ۳۷ یا ۳۸ انتخابات داشتیم و هرکدام از این انتخاباتها یک نوع تایید دوباره نظام اسلامی است، هر چقدر مردم بیشتر شرکت کنند، باعث تایید نظام است.

کعبی بازدارندگی در برابر دشمن را از دیگر آثار حضور مردم در انتخابات ذکر کرد و گفت: موقعی که نظام پشتوانه حقوقی، قانونی و حضور مردم در انتخابات را دارد، دشمن‌ نیز دست از خصومت و تهدید و ارعاب بر می‌دارد.

وی دلگرمی دوستداران نظام را از دیگر آثار شرکت پرشور مردم در انتخابات ذکر کرد و یادآور شد: معمولا علاقه‌مندان نظام و کشور از مشکلاتی  مانند تهاجم فرهنگی و جنگ‌ نرم ناراحت هستند، و خودشان را کم می‌بینند، ولی این حضور مردم باعث تقویت روحیه آنها می‌شود.

کعبی شکست تلاش‌های دشمن برای کاهش اعتماد مردم به نظام و مقبولیت و مشروعیت آن را نیز از دیگر آثار شرکت در انتخابات عنوان کرد و گفت: افزایش جرات اعتماد مسئولان به مردم در مسائل بین‌المللی و تولید فرصت و ثروت برای نظام و انقلاب و کشور نیز از دیگر آثار و فواید می باشد، و شرکت در انتخابات به یک معنا تزریق خون جدیدی به ارکان نظام و انقلاب است، بویژه اگر منتخبان بتوانند یک مجلس انقلابی و کارآمد و مقتدری را تشکیل دهند.

وی با بیان اینکه کم‌ شدن تاثیر اقدامات معاندان و زخم خورده‌ها از ملت و نظام نیز از اثرات شرکت در انتخابات به شمار می‌آید، گفت: شرکت در انتخابات به نوعی لبیک‌گویی مجدد به امام و شهیدان و رهبری و خشنودی امام زمان (عج) و عصبانیت دشمن است به همین علت باید مشارکت بیشتر را تبلیغ کنیم.

کعبی در بخش دیگری ازسخنان خود با تبیین برخی از شاخص‌های یک نماینده هم طراز انقلاب اسلامی پایبندی به اسلام ناب و آرمان انقلاب، ملتزم به اصول قانون اساسی و ولایت فقیه را از جمله آن دانست و افزود: یک نماینده همطراز نظام باید در یکی از عرصهها تخصص داشته باشد، و واقعا برای کشور و نظام کارآمد و دارای بینش و بصیرت سیاسی، دشمن شناس و ظلم ستیز و استکبار ستیز و شجاع باشد و از فشارها و تهدیدهای مستکبران و کشورهای قلدر و زیادت خواه نترسد.

عضو خبرگان یادآور شد: امروز نظام اسلامی برای آمریکا و رژیم صهیونیستی بزرگترین تهدید است، و این نشان دهنده آن است که ما در طول چهار دهه گذشته قوی، و استکبار ضعیف شده‌است.

وی عدم وابستگی به جریان‌های انحرافی و فتنه‌گران، ساده‌زیستی و پرهیز از تجمل گرایی و اشرافی‌گری در تفکر و عمل را نیز از دیگر ویژگی‌های یک نماینده انقلابی دانست و گفت: چنین نماینده ای باید در برابر مردم متواضع و در ایفای نقش نمایندگی پرتلاش و در رفع مشکل های حقیقی مردم و محرومان کوشا باشد و منافع و مصالح ملت، کشور و نظام را بر منافع شخصی و حزبی مقدم بدارد.

وی با اشاره به اینکه مدیران ما در زمان حاضر یک الگوی کامل به نام مکتب و مدرسه شهید سلیمانی پیدا کردند، افزود:‌دردهه های ۶۰ و ۷۰ شهیدان رجایی، باهنر و بهشتی الگو بودند، اما برای مسئولان گام دوم انقلاب مکتب شهید سلیمانی الگو است، که ایمان، جهاد و شهادت سه ضلع آن است، و این باید برای مدیران عالی نظام اسلامی الگو شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha