رییس اداره توزیع برق آستانه اشرفیه روز پنجشنبه در حاشیه افتتاح همزمان این پروژه ها در روستای ششکل جیرسو گفت: احداث پست های برق رسانی ، تعویض سیم های فرسوده ، رفع ضعف برق، اصلاح و تقویت شبکه های برق رسانی ، تبدیل شبکه های سیمی به کابل خودنگهدار از جمله پروژه هایی است که در روستاهای امیرهنده ، پشل، استخربیجار، ماشک تهرانچی ، ماشک سپهداری ، پایین رودپشت، صیقلده، نیاکو، سیاهکوچه، پرکاپشت یاورزاده ، دهشال ، منطقه کورکاء و چند حوزه شهری این شهرستان به بهره برداری رسیده است.
رسول اشرف هزینه اجرای این تعداد طرح را ۵۴ میلیارد ریال اعلام و تصریح کرد: ۶۶ هزار مشترک شهری و روستایی تحت پوشش توزیع برق این شهرستان قرار دارند.
همچنین به مناسبت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، ۴ پروژه آسفالت راه های روستایی شهرستان آستانه اشرفیه به بهره برداری رسید.
رییس اداره راه و شهرسازی این شهرستان در آیین بهره برداری از این پروژه ها در روستای کارسیدان گفت: این پروژه ها در روستاهای کارسیدان، کماچال ، کلیدسر و سالستان حوزه بخش مرکزی این شهرستان به اجرا رسیده است.
محمد حسین عزمی هزینه اجرای این پروژه ها را بیش از ۲۹ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی و استانی اعلام و تصریح کرد: با اجرای این پروژه ها، ۵ و نیم کیلومتر از راه های روستایی این شهرستان آسفالت شد.
به گفته وی ۵۱۴ کیلومتر راه روستایی و ۵۵ کیلومتر راه بین شهری تحت پوشش اداره راه و شهرسازی شهرستان آستانه اشرفیه قرار دارد.
همچنین به مناسبت ایام دهه مبارک فجر روکش آسفالت ۳ کیلومتر از راه روستایی سوخته کوه آستانه اشرفیه نیز از سوی اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای افتتاح شد.
برای اجرای این طرح که توسط اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای انجام شد، ۱۰ میلیارد ریال هزینه شد.
فرماندار شهرستان آستانه اشرفیه در حاشیه بهره برداری از این پروژه ها گفت: مناطق روستایی نقشی موثر در توسعه اقتصادی ، فرهنگی و اجتماعی جامعه دارند.
یونس محمودی با تاکید بر خدمات رسانی بیشتر به روستاییان افزود: باید از ظرفیت مناطق روستایی بهره لازم را در جهت توسعه و رونق اقتصادی ببریم.
وی ارائه خدمات مطلوبتر به مناطق روستایی را از سیاست های مهم دولت عنوان و تاکید کرد : باید تلاش شود تا کلیه روستاهای این شهرستان از امکانات و خدمات مناسب تری بهره مند شوند .
شهرستان آستانه اشرفیه در شرق گیلان با داشتن دو بخش مرکزی و بندرکیاشهر دارای ۱۰۵ روستا و حدود ۱۰۸ هزار نفر جمعیت است.
نظر شما