دبیر علمی این رویداد گفت: در این استارتاپ شاهد رشد ۲ برابری تعداد ایدههای ارسالی نسبت به دوره قبل بودیم و ۱۲۰ ایده به دبیرخانه این رویداد ارسال شد که ۱۶ تیم موفق به حضور در مرحله پایانی شدند.
محمدرضا رضاییمنش هدف از این رویداد را تلاش در راستای شناساندن ظرفیت های زعفران در سلامت به عنوان یک کالای با ارزش دانست و افزود: طی ۴۸ ساعت رقابت تیمها در مرحله پایانی، تیمهای برتر معرفی شدند و از این مرحله به بعد با ورود سرمایهگذاران و طرحهای حمایتی مرکز رشد و پارک علم و فناوری به دنبال بهرهوری ایدهها خواهیم بود.
وی ادامه داد: با توجه به نزدیک بودن امتیازات و تصمیم شورای داوران مقرر شد در هر رتبه ۲ تیم معرفی شود و بر این اساس ایده کیت تشخیص اصالت زعفران به سرپرستی مهندس زارعی و ایده پک ضدجوش و روشن کننده پوست به سرپرستی سحر رضوانی به طور مشترک اول شدند.
رضایی منش گفت: همچنین ایدههای قرص جوشان کاهنده تب اطفال از تیم دانش آموزی به سرپرستی مهدیه مهدیپور و زخم پوش هیدرو "اس اف" به سرپرستی امیر بصیری، دوم شدند و ایده "پی.ام. سی.دراگ" به سرپرستی اسما رحیمی و درمان زخمهای دیابتی با استفاده از نانو ذرات زعفران به سرپرستی علیرضا رامندی نیز موفق به کسب عنوان سوم این رویداد شدند.
حسن اژدری معاون آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه نیز از زعفران به عنوان یک گیاه با ارزش فراوان در حوزه تولیدات دارویی و سلامت یاد کرد و گفت: رسالت دانشگاه پرداختن علمی به مقوله زعفران به عنوان محصول مهم منطقه است و این رویداد یک گام بلند در راستای این هدف میباشد.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربتحیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب غربی مشهد واقع است.
تربتحیدریه- ایرنا- چهارمین رویداد استارتاپی دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه در قالب نخستین ماراتون استارتاپی ملی زعفران با رویکرد سلامت روز شنبه با معرفی تیمهای برتر به کار خود پایان داد.
نظر شما