۱۵۰ مدرسه تهران سال آینده بازسازی خواهد شد

تهران-ایرنا- مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به اینکه سال ۹۹، سال جهاد مدرسه‌سازی اعلام شده گفت: سال آینده حدود ۱۵۰ مدرسه با میانگین ۱۵ کلاس درس بازسازی خواهد شد.

عبدالرضا فولادوند روز شنبه در آیین افتتاح مدرسه خیرساز شهید غلامعلی رازفر در منطقه ۳ پایتخت اظهارداشت: این اقدامات در صورتی انجام می‌شود که درآمدها و اعتبارهایی را که از فروش فضاهای مازاد به دست می‌آوریم از خزانه به حساب نوسازی مدارس واریز شود.
وی گفت: در بحث مشارکت‌ با خیرین نتوانسته ایم تعهداتی که در مقابل خیران داشتیم، عملی کنیم که امیدواریم بعد از کسب اعتبارهای لازم به تعهدات خود عمل کنیم.
فولادوند افزود: با کمک کمیسیون ماده پنج، بعضی از فضاهای آموزشی تغییر کاربری داده و تبدیل به احسن می‌شوند.
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه این شهر از لحاظ کمبود فضای آموزشی رتبه سی‌ام را در کشور دارد، اظهارداشت: ۸ هزار کلاس درس در پایتخت نیاز به بازسازی دارد اما به دلایلی نتوانستیم دانش‌آموزان را از این کلاس‌ها خارج کنیم.
وی با اشاره به اینکه حدود ۷هزار کلاس درس شهر تهران نیاز به مقاوم‌سازی دارد، گفت: میانگین تراکم جمعیت دانش‌آموزی در کلاس‌های درس ۳۳ نفر است در حالی که این آمار در کشور ۲۴ نفر است و نیازمند ۲۲هزار کلاس درس در شهر تهران هستیم.
فولادوند بیان کرد: با تلاش جامعه خیرین مدرسه‌ساز اقدامات خوبی در راستای جلب مشارکت‌های خیرین انجام شده است که از آنان قدردانی می‌کنیم، همچنین حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد ساخت و ساز مدارس با مشارکت یا هزینه مستقیم خیرین ساخته شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: تقویت نیروی انسانی بزرگترین سرمایه جامعه برای دستیابی به توسعه است و خیرین در بخشی سرمایه‌گذاری می‌کنند که فایده آن برای تمام کشور است.
وی افزود: امیدواریم روزی برسد که دیگر مشکل فضای آموزشی نداشته باشیم و در راستای کیفیت آموزشی برنامه‌ریزی کنیم البته در حال حاضر نیز در حوزه ارتقای کیفیت آموزشی، نشاط و مهارت اجتماعی برنامه‌ریزی‌هایی داشتیم اما در اول راه هستیم.
فولادوند با قدردانی از اقدامات خیر مدرسه‌ساز هاشم رازفر برای ساخت مدرسه شهید غلامعلی رازفر اظهارداشت: این مدرسه امروز در سی و نهمین سالگرد شهادت شهید رازفر افتتاح می‌شود که یاد ایشان را گرامی می‌داریم.
وی با تاکید بر مشارکت اولیا در انجام فعالیت‌های آموزشی و پرورشی مدارس گفت: دانش‌آموز تنها ۶ تا ۸ ساعت در مدرسه است که پس از آن باید آموزش‌ها در منزل تداوم داشته باشد، ما تنها به دنبال تقویت مباحث آموزشی دانش‌آموزان نیستیم بلکه مباحث تربیتی و مهارت‌های زندگی را هم دنبال می‌کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در بخش دیگری از سخنان خود با گرامی داشت دهه مبارک فجر بیان کرد: نشاط اجتماعی یکی از مهمترین عناصری است که می‌تواند جامعه را امیدوار و همدلی ایجاد کند و به سمت توسعه سوق بدهد، این ایام مقارن با چهلمین روز شهادت سردار رشید اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی است و باید بدانیم که هزاران شهید به پای این انقلاب خون دادند و باعث پیروزی انقلاب شدند و باید این ایام را گرامی بداریم و دانش‌آموزان را در برنامه‌های شاد و جشن‌های مردمی شرکت دهیم.
علی شهری مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران نیز در این آیین با گرامیداشت یاد شهید غلامعلی رازفر و تقدیر از اقدامات هاشم رازفر خیر مدرسه‌ساز اظهارداشت: ایشان الگوی ما هستند که سال‌های پست مدیرکل نوسازی داشتند و امروز خیر مدرسه‌ساز هستند و محیط مناسبی را برای تحصیل دانش‌آموزان احداث کردند.
به گزارش ایرنا، دبستان دخترانه خیرساز شهیدغلامعلی رازفر روز شنبه با حضور عبدالرضا فولادوند مدیرکل، پری‌سیما ماجدی مدیر منطقه ۳ آموزش و پرورش شهر تهران، محمدرضا قربانی مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه‌ساز و جمعی از مسئولان و خیران مدرسه‌ساز در منطقه ۳ آموزش و پرورش برگزار شد.
این مدرسه با مشارکت خیر مدرسه ساز هاشم رازفر و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس با ۶۰۰ میلیون تومان اعتبار خیری و یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار دولتی احداث شده است.
این مدرسه با ۹ کلاس درس، چهار اتاق اداری، یک کارگاه، یک نمازخانه، یک کتابخانه، با زیربنای یکهزار و ۳۲۹ مترمربع  و مساحت ۹۱۰ مترمربع ساخته شده است.
هاشم رازفر متولد ۱۳۲۸ در مشهد، بازنشسته سازمان نوسازی مدرس با کمک و همراهی همسر خود  پس از مشارکت در ساخت مدارس استثنایی سرور (منطقه ۱۱)  و دکتر نجفی (منطقه ۳) این مدرسه نوساز را در شهر تهران ساخته است.
این مدرسه به نام شعید غلامعلی رازفر (برادر ایشان) نامگذاری شده است شهید غلامعلی رازفر در جریان هشت سال دفاع مقدس ۱۹ بهمن  ۱۳۵۹ در منطقه سوسنگرد به شهادت رسید، در سالگرد شهادت این شهید این مدرسه افتتاح شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha