مجید شیرانی عصر شنبه در جلسه شورای ادارای استان که با حضور جمشید انصاری و سورنا ستاری دو معاون رییس جمهوری به مناسبت دهه فجر برگزار شد، با تاکید بر اینکه کارانه پزشکان استان از ۱۷ ماه گذشته پرداخت نشده است، افزود: بیشترین علت بدهی و پرداخت نشدن حقوق و معوقات پرسنل این دانشگاه به دلیل امور استخدامی و نیروی انسانی است.
وی اظهار داشت: از مجموع ۳۳ هزار نیروی انسانی در دستگاههای اجرایی استان ۸ هزار و ۵۰۰ نفر پرسنل دانشگاه علوم پزشکی است که نزدیک یک چهارم این کارکنان به صورت نیروهای قراردادی و شرکتی هستند.
وی افزود: کسری بودجه و بدهی این دانشگاه به دلیل این است که درصد استخدامی این دانشگاه نسبت به سایر دستگاههای دیگر کاهش داشته است.
شیرانی اظهار داشت: از ۸ هزار و ۵۰۰ پرسنل این دانشگاه ۶ هزار و ۳۰۰ نفر نیروی رسمی و۷۰۰ نفر قراردادی، یکهزار و ۳۵۳نفر نیروی شرکتی است.
وی با اشاره به توسعه خدمات بهداشتی و درمانی در تمام مناطق شهری و روستایی،از تامین نشدن نیروی انسانی به صورت رسمی انتقاد کرد و گفت: جذب نیروی این دانشگاه به صورت شرکتی و قراردادی بوده است، که باید هزینه و حقوق این پرسنل از درامد دانشگاه پرداخت شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به اینکه ۳۲ سال از تاسیس دانشگاه علوم پزشکی میگذرد و بیشتر نیروهای اداری، مالی و نظارتی این دانشگاه در شرف بازنشستگی هستند، اما در چند سال اخیر هیچ مجوز استخدامی برای دانشگاه صادر نشده و یا امسال مجوز استخدامی تعداد محدود صادر شده است.
وی اظهار داشت: وصل بودن پرداختی نیروهای شرکتی و قراردادی به درآمد اختصاصی دانشگاه علوم بر کسری در بودجه و افزایش بدهی باعث نارضایتی و تاخیر در پرداخت حقوق و مزایای این قشر شده است.
شیرانی افزود: براساس برآورد دانشگاه برای پرداخت حقوق نیروهای قراردادی و پیمانی این دانشگاه موجب بوجود آمدن کسری ماهانه بین ۸ تا ۹ میلیارد تومان میشود که این امر زمینه عقبافتادگی و مانعی برای توسعه زیرساختهای دانشگاه میشود.
وی گفت: هماکنون با توجه به ۳۰ سالگی دانشگاه، ۵۰۰ مجوز استخدامی برای جایگزین کردن نیروهای که در شرف بازنشستگی هستند و یا بازنشسته شدن نیاز است و نمیتوان برای پستها و تصدی این نیروها که نظارتی و حاکمیتی هستند، از نیروهای قراردادی و شرکتی استفاده کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان، پرداخت نشدن معوقات پرسنل، اضافه کاری، مطالبات بازنشستگان را از دیگر مشکلات و معضلات این دانشگاه عنوان کرد و گفت: با توجه به سختگذر بودن مناطق استان به خصوص مناطق روستایی نگهداشت پزشک در استان بسیار پایین است.
شیرانی به حمایت بیشتر در راستای اجرای عوامل انگیزشی و نگهداشت نیروی انسانی در استان تاکید کرد و گفت: در برخی مناطق استان نمیتوان برخی معیارهای بهداشت را رعایت کنیم.
وی از تخصیص نیافتن سرانه بهداشتی عشایر تا سالجاری به استان انتقاد کرد و گفت: این استان یکی از استانهای عشایرنشین است و به طور میانگین عشایر ۶ ماه از سال را در این استان زندگی میکنند اما تا سالجاری هیچگونه سرانه بهداشتی به این استان اختصاص داده نشده است.
به گفته وی، دانشگاه علوم پزشکی استان به لحاظ موقعیت جغرافیایی و پراکندگی شهرها و مناطق روستایی ۷ دانشکده، ۱۰ بیماررستان، ۹ شبکه بهداشت و بیش از ۵۰ پایگاه ۱۱۵ و چندصد مرکز جامع سلامت شهری، روستایی و خانه بهداشت فعال دارد.
به گزارش ایرنا، همزمان با سفر جمشید انصاری معاون رییس جمهوری و رییس سازمان امور اداری و استخدامی کشور ۵۵ طرح بهرهبرداری شد و با حضور سورنا ستاری معاون علمی پژوهشی رییس جمهوری و رییس بنیاد ملی نخبگان ۴ طرح فناورانه در هشتمین روز از دهه فجر در چهارمحال و بختیاری رونمایی شد.
نظر شما