پروژه سینمای دوستدار خانواده آغاز بکار می‌کند

تهران-ایرنا- معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده از آغاز بکار پروژه نظرسنجی سینمای دوستدار خانواده را با هدف جهت‌دهی صحیح هنر به نحوی که دوستدار خانواده باشد، خبر داد.

معصومه ابتکار شنبه شب در حاشیه بازدید و حضور در محل پردیس ملت محل برگزاری سی و هشتمین  جشنواره فیلم فجر ادامه داد: پروژه نظرسنجی سینمای دوستدار خانواده با هدف جهت‌دهی صحیح هنر به سمت‌وسوی ارزش‌های بنیان خانواده و با همکاری سینما تیکت از سال جدید سینمایی آغاز به کار می کند.
وی که در جمع خبرنگاران سخن می گفت افزود :«سینما، فیلم، سریال و رسانه در تحولات فرهنگی جوامع نقش بی‌بدیل دارند. اعضای خانواده و خصوصا کودکان، نوجوانان و جوانان اثرپذیری بالایی از هنر سینما در عصر دیجیتال که دسترسی‌ها نیز ساده‌تر شده، پیدا کرده‌اند.

به گفته وی، جهت‌دهی صحیح هنر به نحوی که دوستدار خانواده باشد و به نحوی که پیام‌های مثبت برای کودکان و نوجوانان در بر داشته باشد، از اهمیت بالایی برخوردار است.
ابتکار تاکید کرد: معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده قصد دارد برای سنجش میزان دوستدار خانواده، کودک و نوجوان بودن فیلم‌های سینمایی با همکاری سینما تیکت نظرسنجی نماید. این گام می‌تواند به آموزش‌های غیرمستقیم برای جهت‌دهی سبک زندگی سالم در جوامع کمک کند.


وی یادآور شد: سینما تیکت که همکاری در این اقدام را به عنوان مسئولیت اجتماعی پذیرفته از 23 بهمن ماه سازوکار آن را در سامانه خود قرار داده و تهیه کنندگان بلیط سینما از طریق سینما تیکت می توانند در مورد فیلم‌های درحال اکران سینمای ایران نظر دهند.

سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر در یک نگاه

سی وهشتمین جشنواره فیلم فجر ۱۲ تا ۲۲ بهمن سال همزمان با گرامیداشت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به دبیری ابراهیم داروغه‌زاده برگزار می‌شود.  

در این دوره جشنواره، ۱۱۵ فیلم سینمایی به همراه ۳۶ فیلم مستند فرم ثبت‌نام جشنواره را تکمیل کرده‌اند که در میان فیلم‌های سینمایی، ۳۷ اثر به فیلمسازان اول اختصاص دارد.  این جشنواره شامل بخش های مختلف؛ از جمله مسابقه سینمای ایران یا سودای سیمرغ (فیلم های سینمایی داستانی/ پویانمایی فیلم‌های بلند داستانی که دارای پروانه ساخت یا نمایش از سازمان سینمایی باشند و تا قبل از بهمن ۱۳۹۸ اکران عمومی نشده و در هیچیک از رویدادها و جشنواره‌های سینمایی داخلی و خارجی به نمایش در نیامده باشند)،  نگاه نو (فیلم اول کارگردان: داستانی/ پویانمایی فیلمساز یا کارگردان اول، به هنرمندی اطلاق می‌شود که برای ساخت یا نمایش فیلم سینمایی خود برای نخستین بار، مجوزهای لازم و قانونی را از سازمان سینمایی کسب کرده باشد و پیش از این اثری از وی به عنوان فیلم سینمایی اکران یا در رویدادهای داخلی یا خارجی معرفی نشده باشد)،  مستند بلند، کوتاه داستانی (با زمان نمایش حداقل ۳ و حداکثر ۱۵ دقیقه)، مسابقه تبلیغات سینمای ایران و مسابقه تجلی اراده ملی است. 

محمد احسانی، محمود اربابی، همایون اسعدیان، یلدا جبلی، رضا درستکار، سیدمحمود رضوی و حسین کرمی در این دوره از جشنواره اعضای هیات انتخاب فیلم‌های بخش سودای سیمرغ (مسابقه سینمای ایران) و نگاه نو (ویژه فیلم اول کارگردانان) هستند.

غیر از پردیس ملت به عنوان کاخ اصلی جشنواره که محل نمایش فیلم ها برای اصحاب رسانه است،  پردیس سینمایی آزادی، سینما استقلال، پردیس سینمایی ایران‌مال، پردیس سینمایی باغ کتاب، پردیس سینمایی تماشا، سینما جوان، پردیس سینمایی راگا، پردیس سینمایی زندگی، پردیس سینمایی فرهنگ، سینما فجر اسلامشهر (سالن اصلی)، پردیس سینمایی کوروش، پردیس سینمایی کیان، سینما ماندانا، پردیس سینمایی مگامال و موزه سینما در مناطق مختلف شهر تهران، سینماهای مردمی سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر خواهند بود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha