قاسم سلیمانی دشتکی روز یکشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی استان با حضور نماینده ولی فقیه و امام جمعه ایلام اظهار داشت: شور و نشاط ملت ایران و اتحاد و همدلی آنان رمز پیروزی انقلاب بود که با پیروی از امام راحل (ره) و توکل بر خداوند توانستند جمهوری اسلامی را به پیروزی برسانند.
وی افزود: امروز به مدد تلاش آحاد مختلف مردم و قدرت نظامی کشور جمهوری اسلامی در جهان توانسته است با رهبری آگاهانه مقام معظم رهبری به عنوان یکی از کشورهای مهم و اثرگذار مطرح باشد.
استاندار ایلام ضمن دعوت از مردم انقلابی استان برای حضور گسترده در راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: ۲۲ بهمن امسال مصادف است با چهلمین روز شهادت سردار سپاه اسلام سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی است که به دست شقی ترین تروریست های عالم به شهادت رسید.
سلیمانی دشتکی یادآور شد: مصادف شدن چهلم شهادت این سردار بزرگ با ۲۲ بهمن که ثمره خون هزاران شهید انقلاب اسلامی است بر اهمیت این روز افزوده است و باید طوری برنامه ریزی شود که یکی از باشکوه ترین مراسمات در طول چهار دهه گذشته برگزار شود.
وی اضافه کرد: در این راهپیمایی باشکوه باید علاقه مردم به نظام و نماد استکبار ستیزی ملت شهید پرور ایران را به نمایش بگذاریم.
استاندار ایلام برگزاری مراسم باشکوه اربعین را در راستای تقویت فرهنگ دینی و مذهبی عنوان کرد و گفت: مراسم اربعین سال ۹۸ باشکوه هر چه تمام تر برگزار شد و امروز نیز قرارگاه اربعین و ستاد اربعین بسیار قوی در حال فعالیت است.
سلیمانی دشتکی در ادامه ضمن تشکر از تمامی دست اندر کاران مراسم اربعین گفت: تجلیل از دست اندرکاران اربعین باید از کانال اصلی خود انجام شود.
وی اظهار داشت: مردم ایلام در هشت سال دفاع مقدس پایداری کردند و نظام و کشور به ایلامیان مدیون هستند، باید پایداری ها و مقاومت های مردم ایلام را انعکاس دهیم.
استاندار ایلام افزود: استان در دوران دفاع مقدس به واسطه جنگ و بمباران قابلیت توسعه نداشت و تمام امکانات درگیر جنگ بود، باید نظام و دولت عقب افتادگی ایلام در هشت سال مقاومت و پایداری را جبران کنند.
سلیمانی دشتکی به مدیریت مسجد و ضرورت انجام کار فرهنگی در مساجد اشاره کرد و افزود: باید امام جماعت در مسجد حضور داشته باشد اما کمتر از یک سوم مساجد استان امام جماعت دارند.
وی افزود: باید برای انجام فعالیت های فرهنگی بخصوص در مساجد از خود مردم، خیرین، اصناف ، فعالان فرهنگی و سازمان های مردم نهاد استفاده کنیم و در اجرائیات بیشتر از خود مردم استفاده و دستگاه های دولتی را در این امور دخیل نکنیم.
وی تاکید کرد: مسجد محل رجوع ، انقلاب ، حکم و سازش مردم بوده است ، باید فعالیت های فرهنگی خاصی متناسب با نیاز جوانان در مساجد تعریف شود تا دیگر اقشار نیز جذب مسجد شوند.
نظر شما