۲۱ بهمن ۱۳۹۸، ۱۵:۱۶
کد خبرنگار: 909
کد خبر: 83669221
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

طرح دوگانه‌سوز کردن خودروهای عمومی در اصفهان آغاز شد

اصفهان - ایرنا - طرح دوگانه‌سوز کردن یکصد هزار دستگاه خودرو ناوگان حمل و نقل عمومی روز دوشنبه همزمان با دهه فجر و با حضور مسوولان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در شهرک صنعتی اشترجان در شهرستان فلاورجان اصفهان آغاز شد.

طرح دوگانه سوز کردن خودروهای حمل و نقل عمومی با حمایت شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران و بانک ملت با استفاده از ظرفیت‌های داخلی در شرکت پارس ام سی اس در شهرک صنعتی اشترجان در فلاورجان در غرب اصفهان آغاز شد.

در آیین آغاز این طرح، ۴۱ دستگاه خودروی دوگانه سوز شده به صورت رایگان، رونمایی و سالن تولید این شرکت به شهید سپهبد قاسم سلیمانی نامگذاری شد.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اصفهان در این آیین گفت: اصفهان، بزرگترین ترمینال نفتی کشور با توانایی پشتیبانی از ۳۰ درصد عملیاتی در این بخش است.

حسین صادقیان با اشاره به میزان مصرف گاز سی ان جی و بنزین در این استان، افزود: سال گذشته حدود ۵۷۰ میلیون متر مکعب گاز سی ان جی و ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون لیتر بنزین در این خطه مصرف شد.

وی با بیان اینکه سوخت سی ان جی به میزان حدود ۲۵ درصد، جانشین مصرف انرژی در این استان شد، تصریح کرد: در واقع در قبال مصرف ۵۷۰ میلیون متر مکعب سی ان جی، حدود پنج هزار میلیارد ریال برگشت سرمایه داشتیم که نصیب مردم و دولت شد.

وی با اشاره به گسترش جایگاه‌های سوخت سی ان جی در استان اصفهان، اضافه کرد: عدد ۲۵ درصد در زمان حاضر به ۲۸ درصد رسید و با توجه به قیمت بنزین می‌توان گفت که حدود ۱۰ هزار میلیارد ریال در این استان به نفع مردم و دولت ذخیره شد.

صادقیان همچنین با تاکید بر نقش سوخت پاک سی ان جی در حفظ محیط زیست، گفت: باید نگاه مدیران به اقتصاد تغییر کند تا چنین برنامه هایی به طور مستمر انجام شود.

مدیرعامل شرکت اجرا کننده طرح دوگانه سوز کردن یکصد هزار دستگاه خودروی عمومی در اصفهان نیز در این آیین گفت: با اجرا شدن طرح دوگانه سوز کردن خودروها در یک سال آینده، ده ها هزار فرصت شغلی در کشور ایجاد می شود.

نوید خاصه‌باف، افزود: در جهت اجرای این طرح، دوگانه سوز کردن یکصد هزار خودروی عمومی در استان اصفهان با استفاده از توانمندی داخلی به این شرکت واگذار شد.

شورای اقتصاد کشور، آذر امسال بنا به پیشنهاد مشترک وزارت نفت و سازمان برنامه و بودجه با هدف حمایت و کاهش هزینه‌های حمل و نقل عمومی و بهبود هوای شهرها، به استناد ماده ١٢ قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر تصویب کرد که برای تبدیل خودروهای عمومی و مسافر بر شخصی بنزین‌سوز به سی‌ان‌جی‌سوز (کارخانه‌ای و کارگاهی)، اصل و فرع تسهیلات مالی را که به مالکان خودروها یا کارخانه‌ها پرداخت می‌شود، تضمین و بازپرداخت کند.
این مصوبه بیش از یک میلیون و چهارصد هزار خودرو را در برمی‌گیرد و همه خودروهای تاکسی، وانت، ون و مسافربر شخصی کشور شامل این مصوبه می‌شوند.
سقف تعهد دولت در این مصوبه برای پرداخت کمک بلاعوض به مالکان خودروهای یاد شده، بیش از  ۶ هزار و پانصد میلیارد تومان است که از محل صرفه‌جویی در مصرف بنزین سهمیه‌ای تامین و پرداخت خواهد شد.
سهمیه‌بندی بنزین و اصلاح قیمت آن از ۲۴ آبان امسال آغاز شد و تا کنون، حدود ۲۰ درصد از مصرف بنزین کاهش پیدا کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha