بسیاری از صاحبنظران نیز شرکت در انتخابات را نشانه تمدن یک ملت به شمار میآورند و معتقدند که دشمنان با ترور و تبلیغ هم نمیتوانند بین مردم و نظام فاصله ایجاد کرده و انتخابات پیشرو را تحریم کنند.
حضور گسترده در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال در شرایط نامساعد جوی و با وجود فضاسازی دشمنان نیز بار دیگر نشان داد که یک گوش ملت ایران برای «تحریم، تحریم» گفتنهای آنان «درب» و گوش دیگرشان «دروازه» است.
شرکت در انتخابات نشانه تمدن یک ملت است
عضو هیات علمی دانشگاه ارومیه گفت: شرکت در انتخابات نشانه تمدن یک ملت است و موجب ناامیدی بدخواهان و کماثر شدن جنگ روانی آنان با ایرانیان میشود.
«سیدمحمد صالحی» افزود: کنار کشیدن از عرصه انتخابات به عنوان یک مولفه از دموکراسی نشانه سستعنصری است و بدونتردید در روابط بینالمللی ایران تاثیرگذار خواهد بود.
وی با بیان اینکه مشارکت نکردن در انتخابات برازنده ملت فرهیخته ایران نیست، اظهار داشت: دلسوزان نظام همچون گذشته با اقتدار تمام در انتخابات شرکت خواهند کرد اما عدهای که برای مشارکت در این صحنه سیاسی مهم رغبت ندارند باید بدانند که حضور در انتخابات به نفع خودشان است.
عضو هیات علمی دانشگاه: حتی افرادی که از سیستمهای مختلف دلسرد هستند یا کسانی که با انقلاب مشکل دارند باید پای صندوقهای رای حاضر شوند و حرف خود را از این طریق بیان کنند.
صالحی اضافه کرد: حتی افرادی که از سیستمهای مختلف دلسرد هستند یا کسانی که با انقلاب مشکل دارند باید پای صندوقهای رای حاضر شوند و حرف خود را از این طریق بیان کنند.
وی افزود: ملت ایران با وجود برخی مشکلات و حتی گلایهها همچنان پایبند نظام هستند و جمعی قابل توجهی از آنان برخلاف تبلیغات منفی و برنامهریزی دشمنان برای تحریم انتخابات پیشرو، در پای صندوق های رای حضور خواهند یافت و بار دیگر ناکامی دشمنان را موجب خواهند شد.
عضو هیات علمی دانشگاه ارومیه اضافه کرد: دشمنان با سوءاستفاده از حوادث و وقایع اخیر کشور و بهرهبرداری از آن برای ایجاد شکاف بین مردم و نظام تلاش میکنند و در این میان مشارکت آگاهانه و باشکوه مردم بار دیگر مهر باطلی بر تحلیلهای دشمنان خارجنشین خواهد زد.
وی ادامه داد: نیامدن پای صندوقهای رای هیچ مشکلی را حل نخواهد کرد و این حرکت با معیارهای تمدنگرایی و ویژگیهای یک جامعه فرهیخته همچون ایران متناسب نیست.
«صالحی» با بیان اینکه افرادی که عمدا در انتخابات شرکت نمیکنند در دنیای امروز عنصر مفید جامعه تعریف نمیشوند، افزود: حضور افراد مختلف با سلایق متفاوت در انتخابات نشان میدهد که حرفی برای گفتن دارند و نسبت به سرنوشت خود احساس مسوولیت میکنند.
نتیجه انتخابات به خود مردم باز میگردد
استاد حوزه و دانشگاه و رییس کمیسون فرهنگی شورای اسلامی شهر ارومیه با بیان اینکه مشارکت حداکثری مردم مشروعیت نظام را تایید میکند، بیان کرد: مردم با شرکت در انتخابات یا تحریم آن در حقیقت سرنوشت خود را رقم میزنند و نتیجه انتخابشان به خود آنان باز میگردد.
حجتالاسلام محمد خلیلپور با تاکید بر اینکه رهبران فکری جامعه باید تبعات منفی مشارکت پایین در انتخابات را بازگو کنند، افزود: بدخواهان نظام بر این باور هستند که پس از وقوع حوادث اخیر در سطح کشور، مشارکت مردم در انتخابات کمرنگ خواهد شد اما ملت ایران آگاهتر از آن هستند که در مسیر آمال دشمنان قرار گیرند.
وی ادامه داد: بدونتردید مشارکت باشکوه مردم در پای صندوقهای رای یکبار دیگر باعث به سنگ خوردن تیر زهرآلود دشمنان انقلاب و نظام در ۲ اسفند خواهد شد.
تحریم انتخابات مشکلی را حل نخواهد کرد
مدرس دانشگاه امام حسین (ع) به تبلیغات منفی در فضای مجازی و شبکههای ماهوارهای دشمن مبنی بر تحریم انتخابات اشاره کرد و گفت: شرکت نکردن در انتخابات هیچ مشکلی را حل نخواهد کرد و همانند این است که روی شاخهای بنشینیم و آن را ببریم.
فخرعلی قلیزاده معتقد است که دشمنان خارجی با تکیه بر عوامل نفوذی و وقایع اخیر ایران به دنبال جنگ روانی و کاهش حضور مردم در انتخابات هستند تا مشارکت پایین را به حربهای برای کاهش مقبولیت نظام تبدیل کنند.
مدرس دانشگاه امام حسین(ع): دشمنان میخواهند مشارکت پایین را به حربهای برای کاهش مقبولیت نظام تبدیل کنند
وی اظهار داشت: مشارکت حداکثری مردم در انتخابات در حقیقت رای دادن آنان به تداوم راه پرافتخار نظام است و حاصل این حضور به انسجام داخلی و تحکیم وحدت منجر میشود.
فرمانده اسبق سپاه ارومیه با تاکید بر اینکه مشارکت حداکثری مردم در انتخابات قدرت چانهزنی کشور در مسایل سیاسی و در روابط دیپلماتیک را نقویت میکند، بیان کرد: این مشارکت از مولفههای قدرت ملی است و وفاداری ملت ایران به امام راحل و انقلاب را به تصویر میکشد
قلیزاده ادامه داد: حضور آگاهانه مردم میتواند زمینهساز انتخاب و راهیابی کسانی به مجلس باشد که حلال مشکلات مردم هستند و بدونشک نتیجه این انتخاب به خود مردم باز خواهد گشت.
استادد دانشگاه امام حسین (ع) ادامه داد: اگر مردم به دنبال حل مشکلات هستند باید حضوری آگاهانه در انتخابات داشته باشند؛ در این صورت مجلس مقتدری شکل میگیرد و بسیاری از مشکلات ناشی از ضعف مدیریتی از طریق قانونگذاری حل میشود.
وی به شاخصترین ارمغان حضور پرشور مردم در انتخابات اشاره کرد و گفت: اتاق فکر استکبار جهانی با طراحی برنامههای مختلف و پشتیبانی از معاندان و مخالفان نظام از مدتها پیش بر طبل تحریم انتخابات میکوبد بنابراین حضور آگاهانه در پای صندوق رای خواب خوش دشمنان را پریشان خواهد کرد.
دشمنان با ترور و تبلیغ هم نمیتوانند بین مردم و نظام فاصله ایجاد کنند
محقق و پژوهشگر ارومیهای با بیان اینکه انتخابات امسال متفاوتتر از ادوار گذشته است، بیان کرد: شرکت گسترده در انتخابات آزمونی دیگر برای ملت ایران است تا یکبار دیگر ثابت کنند که دشمنان با ترور و تبلیغات منفی هم نمیتوانند میان مردم و نظام فاصله بیاندازند.
مصطفی علیزاده با تاکید بر اینکه تحریم حرف جدیدی برای ملت ایران نیست، اضافه کرد: دشمنان در تمامی برههها و صحنههای مهم انقلاب نظیر ۱۳ آبان، ۲۲ بهمن و سایر مناسبتها بر طبل تحریم کوبیدهاند اما نتیجه آن برای دشمنان همواره معکوس بودهاست.
وی با اشاره به حضور مثالزدنی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال با وجود شرایط نامساعد جوی، گفت: این حضور نشان داد که ملت ایران همچنان پای عهد خود با امام راحل و آرمانهای انقلاب استوار هستند و تبلیغات مسموم دشمنان هرگز آنان را از نظام جدا نمیکند.
این پژوهشگر ادامه داد: شعور بالای ملت همواره مانع پیروزی دشمنان شده و ایرانیان همواره با تکیه بر درایت و پیروی از منویات رهبری در تمامی عرصهها حضور یافتهاند.
تحریم انتخابات توطئه سوخته و مضحکی است که دشمنان نظام با استفاده از شبکههای ماهوارهای و فضای مجازی همواره آن را طی ماههای اخیر دنبال کردهاند.
نظر شما