سید محمد مهدوی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار علمی ایرنا افزود: ارائه حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی در قالب گرنت در دو بخش همه حوزه فناوریها و فناوری های آینده صورت میگیرد.
وی بیان کرد: ارائه گرنت این صندوق، فقط محدود به پنج حوزه فناوریهای آینده نیست، بلکه در هرحوزه فناوری ارائه گرنت تا ۷۰ درصد قابل همکاری و در حوزه فناوری های آینده تا ۹۰ درصد صورت میگیرد.
مهدوی اظهارکرد: ارایه این درصد گرنت پژوهشی به دانشگاهها بر اساس ضابطهای که به تصویب هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی رسیده، صورت گرفته است.
وی یادآور شد: پنج حوزهای که هیات عامل صندوق مصوب کرده و در اصطلاح به آنها فناوریهای آینده گفته میشود، فناوری هایی است که کمی ریسکشان نسبت به سایر فناوریها بالاتر است و به همین دلیل جذابیتشان برای شرکتهای دانش بنیان شاید پایین تر باشد اما نیاز آینده کشور هستند و در این خصوص برای فعالیت در این حوزه ها حمایت مالی ۹۰ درصدی در نظر گرفته شده است.
مسوول بخش فناوریهای آینده و گرنت صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: اساسا در هر حوزه فناوری این امکان فراهم است که هر گروه تحقیقاتی در دانشگاه که این استعداد و علاقه را دارد با قرار گرفتن یک شتابدهنده در کنار آنها، فناوری مورد نظر را در قالب محصول، وارد بازار کند.
مهدوی گفت: در حمایت ۷۰ درصدی گرنت، سفارشدهنده، شرکتهای دانشبنیان در همکاری با یک گروه تحقیقاتی برای دانشگاه هستند و این امر با تامین مالی مشترک توسط شرکت دانشبنیان و صندوق نوآوری و شکوفایی صورت میگیرد.
وی بیان کرد: در اعطای گرنت، در شروع کار یک فاز طراحی تحقیق خواهیم داشت که در واقع الزامات انجام این تحقیق به دقت مورد رصد قرار میگیرد و در کارگروه تحقیق و توسعه همزمان با تصویب کمکهزینه تحقیق و توسعه (گرنت) ارائه و تصویب میشود. شرکت دانشبنیان سهم خود را مقدم ارائه میکند و در ادامه صندوق نوآوری حمایت خود را تصویب کرده تا نیاز فناورانه توسط دانشگاهها و شرکتهای دانشبنیان محقق شود.
ارایه حمایت مالی گرنت از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی از خدمات جدید صندوق نوآوری و شکوفایی در جهت حمایت از شرکت های دانش بنیان است.
نظر شما