دانشجویان بعضی از دانشگاهها مدعی هستند که فضای منظرهها و نشستهای انتخاباتی که در دانشگاهها برگزار می شود، بیشتر به سمت یک جناح خاص است.
این در حالی است که مصطفی رستمی رییس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها معتقد است همه جریان های سیاسی می توانند در مناظره های انتخاباتی که در دانشگاه ها برگزار می شود، شرکت کنند و هیچ محدودیتی در این زمینه برای جناح ها در نظر گرفته نشده است.
وی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا در این خصوص توضیح داد: آنچه در اختیار دانشگاهها است و ما نیز به آن تاکید میکنیم، این است که اجازه برگزاری نشستها و برنامههایی که برای تبلیغ یک جناح و قطب خاص است، داده نشود. زیرا اگر قرار است برنامه، نشست یا مناظرهای در دانشگاهها برگزار شود، باید با حضور همه جریانهای حاضر در انتخابات باشد.
وی درباره اینکه تشکلهای دانشجویی چگونه میتوانند در برگزاری پرشورتر انتخابات مجلس شورای اسلامی اثرگذار شوند، اظهار داشت: دانشگاهها بیشترین نقش را برای افزایش شور انتخاباتی دارند. تشکلها میتوانند با مشارکت دادن بیشتر شخصیتهای مختلف سیاسی در مناظره و نشستهای تخصصی حال و هوای خاصی در آستانه انتخابات ایجاد کنند.
رستمی ادامه داد: این افراد نمایندگان جناح و جریانهای موجود در جامعه هستند و بعضی نیز نامزد نمایندگی در مجلس شورای اسلامی هستند. بر همین اساس حضور آنها در فضای دانشگاهی محیط ارائه و پاسخگویی به سوالات و بیان مطالبه و دغدغههای دانشجویان از نمایندگان آینده را شکل میدهد.
رییس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها خاطرنشان کرد: مجمع روسای دانشگاهها، معاونان و مسوولان آنها به همراه هیاتهای ناظر نیز باید تلاش کنند فضای لازم برای برگزاری این مناظرهها فراهم شود.
انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و میان دوره ای پنجمین مجلس خبرگان رهبری به طور همزمان روز جمعه آینده دوم اسفند در سراسر کشور برگزار می شود.
در انتخابات میان دوره ای مجلس خبرگان در استان تهران ۱۷ نفر برای تصدی سه کرسی این استان با یکدیگر رقابت می کنند.
این افراد جایگزین مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی، آیتالله نصرالله شاهآبادی و آیت الله سیدابوالفضل میرمحمدی در مجلس خبرگان خواهند شد.
تبلیغات نامزدهای انتخابات میان دوره ای مجلس خبرگان از هفدهم بهمن آغاز شده است و همچون مجلس تا صبح پنجشنبه اول اسفند ادامه خواهد داشت.
نظر شما