کشتی‌گیر شیرازی در نخستین تجربه آسیایی در رده بزرگسالان نمره قبولی گرفت

شیراز-ایرنا- میثم دلخانی کشتی‌گیر شیرازی در نخستین تجربه حضور خود در رقابت‌های کشتی فرنگی بزرگسالان آسیا نمره قبولی گرفت.

دلخانی که برای نخستین بار و آن هم در رقابت‌های بین‌المللی جام تختی که بهمن‌ماه ۹۸ در شیراز برگزار شد، در وزن ۶۳ کیلوگرم با کسب نشان طلا موفق به پوشیدن دوبنده تیم ملی شد تا در آزمونی بزرگ در آسیا برای نخستن بار حضور یابد.

دلخانی چگونه نخستین مدال آسیایی رده بزرگسالان را کسب کرد

این کشتی گیر شیرازی در مسابقه‌های کشتی فرنگی قهرمانی آسیا که شامگاه سی‌ام بهمن 98 در شهر دهلی نو کشور هندوستان برگزار شد پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه ۹ بر صفر یوشیکی یامادا از ژاپن را شکست داد و به مرحله نیمه نهایی صعود کرد.

دلخانی در مرحله نیمه نهایی، مقابل المورات تاسمورادوف دارنده مدال برنز المپیک و نقره و برنز جهان از ازبکستان با نتیجه ۱۰ بر یک شکست خورد و به دیدار رده بندی رفت و در این مرحله با نتیجه ۲ بر صفر یرنور فیتداخمتوف از کشور قزاقستان را مغلوب کرد و نخستین مدال برنز بزرگسالان آسیا را بر گردن آویخت.

وزن ۶۳ کیلوگرم جزو وزن‌های المپیکی نیست و در صورتی که دلخانی بخواهد صاحب سهمیه المپیک شود باید وزن خود را تغییر دهد.

وزن‌های ۶۰، ۶۷، ۷۷، ۸۷، ۹۷ و ۱۳۰کیلوگرم جزو ۶ وزن المپیکی هستند.

این کشتی‌گیر که ۲۳ سال سن دارد، پله‌های ترقی را از رده‌های پایه شروع کرد و با کسب مدال‌های رنگارنگ نوید یک کشتی‌گیر خوب را داد تا با ممارست بتواند این بار نیز در رده بزرگسالان به مقام‌های ارشمندتری در آسیا و حتی جهان دست یابد.

میثم دلخانی تا کنون مدال طلای امیدهای جهان و آسیا را در سال ۲۰۱۹، مدال برنز جوانان جهان (۲۰۱۶) نشان برنز جوانان آسیا (۲۰۱۵) و مدال برنز نوجوانان آسیا در سال ۲۰۱۳ را در کارنامه دارد و مدال برنز ۲۰۲۰ دهلی نو در رده بزرگسالان نیز به کارنامه درخشان این کشتی‌گیر جوان که آینده خوبی دارد نیز اضافه شد.

تیم کشتی فرنگی ایران با کسب پنج مدال طلا، یک نقره و سه برنز عنوان قهرمانی سی‌امین دوره رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی آسیا در کشور هند را به دست آورد.

فارس قطب کشتی فرنگی در کشور است

اگر نگاهی به افتخار آفرین‌های کشتی فرنگی فارس از بعد انقلاب داشته باشیم به نام‌هایی همچون ریحانی، برادران نصیری، امید نوروزی قهرمان المپیک، برادران گرایی، دلخانی و ده‌بزرگی مواجه می‌شویم که پله های ترقی را از پایه‌ها شروع کردند و توانستند مدال‌های ارزشمند طلا، نقره و برنزجهانی، المپیک و آسیایی را به ارمغان بیاورند.

این امر بیانگر وجود استعدادهای زیاد در این رشته سخت و طاقت فرسا در استان فارس است که علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی هم به آن اذعان کرد، اگرچه رشته کشتی آزاد در فارس فراموش شده و تردیدی نیست اگر در این رشته هم بیشتر کار می‌کردیم و مغفول واقع نشده بود، کشتی‌گیران بسیاری تا به حال مطرح شده و افتخار کسب کرده بودند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha