مردم همیشه در صحنه زنجان نیز همانند سایر مردم نقاط کشور که از ماه ها و هفته های گذشته خود را برای این جشن ملی آماده کرده اند، امروز / ۲ اسفند ماه/ به میدان آمدهاند تا بار دیگر حضور حماسی خود را به نمایش بگذارند و نشان دهند که همچنان به آرمان های نظام اسلامی وفادار هستند.
حضور زنان و مردان کهنسال، زوجهای جوان، جوانان اعم از دانشجو و دانشآموزان رای اولی و مادرانی که با فرزندان کوچک خود به حوزه های رای گیری آمدهاند بسیار ملموس است.
یکی از شورانگیزترین جلوههای انتخابات روز جاری در زنجان نیز حضور رایاولیها در پای صندوقهای رای است که برای نخستین بار مشارکت سیاسی خود را تجربه می کنند.
هوای دلپذیر و نیمه ابری شهر زنجان نیز فضایی بسیار خوب و مناسب را برگزاری این رخداد مهم ملی فراهم کرده و در واقع مشارکت مردم را برای حضور در این رخداد مهم ملی و سرنوشت ساز کشور دوچندان کرده است.
سیاوش رحیمی ۳۸ ساله از جمله شهرندان زنجانی می باشد که با فرزند کوچک خود به یکی از حوزه های رای گیری آمده است که در ارتباط با علت حضور خود به خبرنگار ایرنا گفت: طی دوره های گذشته همواره در انتخابات مختلف حضور مستمر داشتهام و این بار نیز در این رخداد ملی شرکت کردهام.
وی با بیان اینکه طی یک هفته تبلیغات نامزدهای انتخاباتی، سعی کردم بهترین ها را انتخاب کنم، افزود: نماینده باید اصلح، پاکدست، مومن، دلسوز و کاردان بوده و درک درستی از مشکلات مردم داشته باشد و پس از ورود به مجلس شورای اسلامی به وعده های خود عمل کند.
این شهروند زنجانی خاطر نشان کرد: نامزدهای انتخاباتی در زمان تبلیغات، سعی در جلب نظر مردم داشتند و در این خصوص از هیچ تلاش و کوششی دریغ نکردند و انتظار می رود پس از راهیابی به مجلس، وعده های خود را فراموش نکنند.
غلامرضا نادری ۵۰ ساله دیگر شهروند زنجانی نیز که همراه با خانواده برای رای گیری به یکی دیگر از حوزه های انتخابیه شهر زنجان آمده است، گفت: نماینده منتخب باید پیرو خط رهبری باشد که وجود این مولفه می تواند در گره گشایی از مشکلات بسیار تاثیر گذار باشد.
وی اظهار داشت: یک نماینده خوب باید رسیدگی و رفع مشکلات مردم و جامعه را در اولویت کاری خود قرار دهد و در این خصوص از هیچ تلاشی و کوششی مضایقه نکند.
این شهروند زنجانی خاطر نشان کرد: تا این لحظه حضور مردم در پای صندوق های اخذ رای خوب بوده که امیدواریم این روند تا مهلت تعیین شده تداوم داشته باشد چرا که شرکت حداکثری مردم در این رخداد مهم پاسخی به یاوه گویی هایی دشمنان است.
لیلا ۱۸ ساله رای اولی نیز که در این انتخابات شرکت کرده است گفت: رای اولیها نیز از اینکه سهمی در مشارکت سیاسی کشور دارند، خوشحال هستند و به عنوان یک رای اولی حس بسیار خوبی دارم.
وی افزود: نمایندگان منتخب باید تابع فرامین رهبری باشند و رسیدگی به مشکلات مردم را در راس برنامه ها و فعالیتهای کاری خود قرار دهند و همانند برخی از نمایندگان دوره های قبل که این موضوع مهم را فراموش کردند، نباشند.
او ادامه داد: اقشار مختلف به ویژه رای اولی ها برای اعتلای و عزت ایران اسلامی پای صندوق های رای حاضر شده اند که این موضوع همواره در صحنه های مختلف کشور نیز نمود داشته است.
رقیه والازاده ۱۹ ساله دانشجوی پزشکی نیز که در حال خروج از یکی از حوره های رای گیری بود به انتظارات وخواسته های مردم از نمایندگان منتخب راه یافته به خانه ملت اشاره کرد و گفت: نمایندگان باید بتواند رابط بین مردم و دولت باشند چراکه تک تک مردم نمی توانند با مسؤولان ارتباط برقرار کنند.
وی اضافه کرد: یک نماینده خوب آن است که بتواند نظرات عموم مردم را بدون هیچ کم و کاستی به مسوؤلان و متولیان امر به ویژه دولتمردان برساند، عادل باشد و به رفع مشکلات باشد تا وضعیت جامعه بهبود یابد.
او ادامه داد: قشرهای مختلف با اعتماد به نمایندگان مورد نظر خود رای می دهند و آنان نیز نباید پس از راهیابی به مجلس از موقعیت خود سوء استفاده کنند.
این رای اولی اظهار داشت: هم اکنون مهمترین مشکل جامعه وضعیت اقتصادی و بیکاری جوانان است که طرح آن در خانه ملت و ارائه راهکارهای عملی می تواند در رفع آن بسیار مفید و راهگشا باشد.
این دانشجوی پزشکی ادامه داد: نامزدهای انتخاباتی طی یک هفته زمان تبلیغاتی وعده های مختلفی را دادند که عمل به این وعده ها نتایج خوبی به دنبال خواهد داشت هر چند برخی شعارها غیر واقعی و دور از ذهن است.
وی خاطر نشان کرد: نمایندهای که با انتخاب مردم قدم به خانه ملت می گذارد در صورت عمل به وعده ها و عملکرد موفق در دورههای بعدی نیز با انتخاب و اقبال عمومی مواجه می شود.
این دانشجو یادآور شد: نماینده منتخب باید بر مبنای قانون و وجدان کاری عمل کنند و در صدد رفع مشکلات و نیازهای مردم باشند و از همه مهم تر به فکر منافع خود نباشند.
یک دانشجو مامایی ۲۵ ساله نیز که همراه مادر خود در یکی از حوزه های انتخابیه حضور داشت به معیارهای انتخاب یک نماینده اصلح اشاره کرد و گفت: به نظرم یک نماینده باید توانمند و متخصص باشد و از همه مهم تر مشکلات مردمی را در راس فعالیتهای خود قرار دهد.
لیلا اضافه کرد: قبل از برگزاری انتخابات /۲ اسفند ماه/ شهروندان زنجانی شور وشعف زیادی برای انتخاب نامزد مورد نظر خود داشتند و در این ارتباط نمایندگان منتخب نیز نباید مشکلات مردم به ویژه قشر جوان را به ورطه فراموشی بسپارند.
وی اظهار داشت: از نظر من نمایندگان دوره قبل آنگونه که باید و شاید نتوانسته اند به مطالبات و وعده های داده شده عمل کنند که امیدواریم در این دوره از انتخابات نمایندگان راه یافته به مجلس خواسته های اقشار مختلف جامعه را مد نظر قرار دهند.
این دانشجو یادآور شد: نمایندگان مجلس با انتخاب مردم به مجلس شورای اسلامی می روند و بر این مبنا باید از خواسته های به حق مردم دفاع کنند و در حد توان به دور از شعار زدگی مفید و اثر بخش باشند.
یک خانم خانه دار ۴۷ ساله نیز عملگرایی را از مولفههای مهم نماینده اصلح برشمرد و گفت: با توجه به مشکلات اقتصادی و مسائل دیگر، حضور در انتخابات تکلیف دینی و شرعی است.
در استان زنجان ۸۰۲ هزار و ۷۳۶ نفر واجد شرایط رای دادن هستند که از این تعداد ۴۰۲ هزار و ۵۱۶ نفر را مردان و ۴۰۰ هزار و۲۲۰ نفر را بانوان تشکیل می دهند.
شمار رای اولیهای استان ۳۸ هزار و ۲۱۱ نفر است که از این تعداد ۱۹ هزار و ۵۶۹ نفر پسر و ۱۸ هزار و ۶۴۲ نفر دختر هستند.
نظر شما