خلیل رنجبر روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این تعداد سفیر در دوره ابتدایی، متوسطه، پیشحرفهای دوره اول و حرفهای دوره دوم با هدف آگاهسازی، توانمندسازی، شناخت عوامل تأثیرگذار برسلامت فردی و اجتماعی، تصمیمگیری صحیح در انتخاب رفتارهای بهداشتی و رعایت شیوه زندگی سالم در مدارس با نیازهای ویژه حضور دارند.
وی با بیان اینکه سفیران سلامت آموزشهای لازم را در سطوح خودمراقبتی فردی و خانوادگی فرا گرفته و به سایر همسالان آموزش میدهند، افزود: اشاعه تندرستی، نشاط و پویایی بافرهنگ سازی و آموزشهای مناسب برای تقویت بنیانهای سلامت از دیگر فعالیتهای مراقبین سلامت است.
رییس آموزش و پرورش استثنایی کردستان اضافه کرد: سبک زندگی سالم، تغذیه صحیح واصولی، سلامت فردی، سلامت زیست محیطی، اصول ایمنی، پیشگیری از بیماریهای واگیر و غیر واگیر، مشارکت در تیمهای امداد و نجات از اقدامات مهی است که توسط این دانش آموزان در مدارس آموزش وانتقال داده میشود.
وی یادآور شد: برنامههای متعددی مانند جشنواره غذای سالم، فلوراید تراپی، پویش ملی مبارزه با سرطان، هفته سلامت، هفته محیط زیست و هفته منابع طبیعی به عنوان دیگر برنامه های سفیران سلامت در مدارس استثنایی استان در حال اجرا است.
رنجبر تاکید کرد: تکمیل پروندههای بهداشتی وثبت اطلاعات در سامانه بهداشتی، اجرای طرحها و برنامه های کنترل سلامت، نظارت بر بهداشت و ایمنی، تشکیل شورای بهداشت، برگزاری جلسات آموزشی ویژه والدین، توجه به سلامت جسم و روان دانش آموز و افزایش آگاهی دانش آموزان و اولیای آنان از دیگر اقدامات در راستای ارتقای سلامت دانش آموزان با نیازهای ویژه است.
نظر شما