کاظم آسیابانپور عصر یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در راستای ارتقای شرایط بهداشت فردی و عمومی و توجه ویژه به حفظ سلامتی ورزشکاران، داوران، عوامل برگزاری و تماشاگران این تصمیم گرفته شد.
وی ادامه داد: این مسابقه در چارچوب هفته یازدهم لیگ دسته سه فوتبال باشگاههای کشور روز سهشنبه ششم اسفندماه جاری از ساعت ۱۴:۳۰ در ورزشگاه شهید نصیری یزد برگزار میشود.
تیم یزدلوله در گروه سه با تیمهای استقلال شوش، استقلال اهواز، سپاهان نوین ایذه، سپاهان نوین اصفهان، شاهین بندر عامری، پویندگان تلاش مرودشت، -تامرادی کهگیلویه و بویراحمد، خلیج فارس میناب و آذرآب اراک هم گروه است.
در مرحله دوم ۱۰ تیم صعود کننده به همراه ۲۰ تیم باقی مانده از فصل قبل بازیهای مرحله نهایی را در سه گروه ۱۰ تیمی به صورت رفت و برگشت برگزار خواهند کرد.
هم اکنون تیمهای یزد لوله و شهید قندی به ترتیب در لیگ دسته سوم و دسته دوم کشور به نمایندگی از این استان حضور خواهند داشت.
هم اکنون ۳۰ تیم فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی استان در لیگهای کشوری در رده سنی پایه حضور دارد و سالانه حدود ۶۰۰ مسابقه فوتبال در لیگهای استانی برگزار میشود که نقش مهمی در توسعه این رشته در یزد دارد.
منفی بودن آزمایش های کرونا در یزد
همچنین فوکال پوینت( مرجع پاسخگویی مقررات بهداشتی بین المللی ) عفونت های حاد تنفسی و ویروسی در یزد دیروز به ایرنا گفته بود: چند نفر با علائم سرماخوردگی شدید به مراکز درمانی استان مراجعه کردند که آزمایش ها نسبت به ویروس کرونا در آنها منفی بود.
دکتر محمدرضا شریفی افزود: تمهیدات لازم برای پیشگیری از ابتلا افراد به ویروس کرونا در استان اندیشیده شد و اطلاعرسانی ضروری هم به شهروندان صورت گرفته است.
وی ادامه داد: به منظور قرنطینه و مراقبت از بیماران احتمالی، بیمارستان شهید صدوقی یزد برای این منظور در نظر گرفته شد.
ویروس کرونا از طریق تماس با قطره های تنفسی ،مدفوع افراد آلوده، ذرات و ناقلهای بیجان انتقال مییابد، دانشمندان هنوز در تلاش هستند تا چگونگی انتقال ویروس را که این روزها بهداشت جهانی را با وضعیت اضطراری مواجه کرده است، تعیین کنند.
مشخص کردن مولفههای انتقال این بیماری تنفسی، کلید تبیین موثرترین روشها برای محافظت از افراد و توقف همهگیری آن است، در نبود اطلاعات دقیق و معتبر، شناخت فعلی در مورد چگونگی انتشار ویروس کووید-۱۹ (کرونا) عمدتا بر پایه آن چیزی است که در مورد کرونا ویروسهای مشابه میدانیم.
ناقلهای بیجان
آب، مواد غذایی و ناقلهای بیجان از جمله اشیایی چون لباس یا وسایل منزل، ممکن است منبع عفونت باشند، به ویژه اگر به ترشح تنفسی یا مدفوع فرد مبتلا آلوده شده باشند.
مقامات بهداشت چین متوجه این خطر شدند و از همین رو شهروندان خود را به نوشیدن آب جوشانده شده، پرهیز از خوردن غذای خام، شستن مکرر دست ها، ضدعفونی کردن سرویسهای بهداشتی و جلوگیری از آلوده شدن آب و مواد غذایی توسط مبتلایان، توصیه میکنند.
بیماری جدید کرونا با نام «کووید-۱۹» از اوایل ماه دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در استان هوبی چین شیوع یافت و تاکنون ۷۵ هزار نفر را در این کشور مبتلا کرده و جان ۲ هزار و ۲۳۳ تن را گرفته است.
این ویروس همچنین هزاران نفر را در ۲۷ کشور دیگر مبتلا کرده است، تاکنون ۱۴ نفر در خارج از چین جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست دادهاند.
این بیماری، قابل پیشگیری است و بهراحتی و با راهکارهای ساده میتوان از شیوع و ابتلا به این بیماری جلوگیری کرد.
مردم باید از تماسهای غیرضروری و حضور در میان ازدحام جمعیت پرهیز کنند، فاصله منطقی را با همه افراد(یک متر) رعایت کرده و روبوسی و دست دادنهای غیرضروری را کنار بگذارند.
همچنین افرادی که علائم بیماری سرماخوردگی دارند، در منزل بمانند و بi سرعت مراقبتهای درمانی را از طریق پزشکان در پیش بگیرند و با سایر افراد تماس نداشته باشند.
شستن مداوم دستها با آب و صابون یکی از بهترین راهکارها برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری است.
نظر شما