امان الله حیدری روز دوشنبه در جلسه ستاد پیشگیری هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران این شهرستان با دستور کار مبارزه با ملخهای صحرایی افزود: برای فراهم شدن شرایط استقرار هواپیمای سمپاش در این زمین، کارشناسان از محل باند بازدید کردند که امیدواریم هرچه زودتر زمینه لازم فراهم شود.
وی اظهارداشت: باتوجه به اینکه پارسال فرودگاه منطقه نفتی در بندر امام حسن دیلم برای استقرار هواپیمای سمپاشی در نظر گرفته شده بود، بدلیل بعد مسافت و ارسال مواد و اقلام موردنظر مشکل ایجاد کرد و نامناسب است.
مدیر جهاد کشاورزی گناوه گفت: باتوجه به هجوم ملخهای صحرایی به استان بوشهر، تمهیدات و برنامهریزی لازم برای مبارزه علیه این آفت در شهرستان انجام شدهاست.
وی افزود: طبق پایشهای صورت گرفته در برخی روستاهای این شهرستان ملخ بصورت پراکنده مشاهده و سمپاشی شدند.
حیدری گفت: در این ارتباط کشتزارهای روستاهای "چاهک" و "چاه شور" بخش مرکزی این شهرستان با همکاری مردم این ۲ روستا به عنوان نخستین مرحله علیه آفت ملخ صحرایی به مساحت ۱۲ هکتار سمپاشی شد.
مدیر جهادکشاورزی گناوه اظهارداشت: باتوجه به ورود ملخ صحرایی به استان بوشهر کشاورزان، باغداران، زنبوردران، محیط بانان منابع طبیعی و قرقبانان این شهرستان هرگونه کانونهای ملخ را به این مدیریت اطلاع دهند.
وی بیان کرد: کشاورزان شهرستان گناوه پارسال با هجوم ملخها به مزارع، باغها و نخیلات روستاهای این شهرستان روبرو و متحمل خسارت شدند.
مدیر جهادکشاورزی گناوه گفت: پارسال با همکاری دستگاههای مرتبط و مردم در سطح ۲۰ هزار هکتار از مزارع و باغهای این شهرستان سمپاشی شد و امسال پیشبینی میشود بیش از این میزان باشد.
وی افزود: یکی از نیازهای ضروری ماموران سمپاش، ماسک است که از شبکه بهداشت و درمان انتظار داریم در این زمینه همکاری کند.
شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر واقع است.
نظر شما