ایران بیشترین نوآوری و تحقیقات سرطان را بین کشورهای اسلامی دارد

تهران- ایرنا- معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ایران هم در منطقه و هم بین کشورهای اسلامی بیشترین میزان تحقیقات و نوآوری ها در حوزه سرطان را داشته است.

دکتر رضا ملک زاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا با اشاره به اینکه ما در زمینه تحقیقات سرطان پیشرفت های خیلی خوبی داشتیم، گفت: ما در سطح جهانی هم توانستیم در این حوزه نقش آفرین باشیم.
وی افزود: یکی از امیدهای خیلی روشن برای تشخیص زودرس سرطان، استفاده از آزمایش ادرار و خون برای افرادی است که استعداد سرطان را دارند.
معاون وزیر بهداشت گفت: در ایران تحقیقات خیلی خوبی در زمینه بیومارکرهای ادراری و خونی در دست اجرا داریم و امیدواریم با این کار، امکان کنترل سرطان ها در کشور میسر شود.

سالانه به تعداد مبتلایان به سرطان در کشور اضافه می شود
ملک زاده با اشاره به اینکه در حال حاضر تعداد ۲۵۰ هزار مبتلا به سرطان در کشور داریم، گفت: هر سال حدود ۵۰ هزار نفر براثر این بیماری می‌میرند و ۱۲۵ هزار بیمار جدید اضافه می شوند. در نتیجه هرساله تعداد مبتلایان این بیماری بیشتر می شود.
وی ادامه داد: در سال ۲۰۱۶ در ایران ۱۲۵ هزار مورد سرطان داشتیم که حدود ۵۲ درصد مردان و بقیه در زنان بوده و پیش بینی می کنیم در سال ۲۰۲۵ تعداد مبتلایان به ۱۵۰ هزار مورد خواهد رسید و در این مدت، سالانه ۵ هزار مورد سرطان اضافه می شود.
ملک زاده افزود: سالانه ۳۸۰ هزار مرگ در کشور رخ می‌دهد که از این تعداد ۱۲۲ هزار مرگ زودرس هستند که به عبارتی نزدیک به ۴۰ درصد مرگ ها در افراد کمتر از ۷۰ سال است.
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت ادامه داد: از بین مرگ های زودرس ۳۴ هزار مورد مربوط به بیماری سرطان است.
وی، مرگ های کمتر از ۵۰ سال را مرگ خیلی زودرس اعلام کرد و گفت: حدود ۱۱ هزار مورد از مرگ های خیلی زودرس ناشی از سرطان است.

نظام ثبت سرطان ایران جزو دقیق ترین نظام ثبت سرطان در دنیا است
معاون وزیر بهداشت گفت: نظام ثبت سرطان جزو دقیق ترین برنامه های ثبت سرطان در دنیا است و در منطقه در این زمینه از همه پیشرفته تر هستیم.
وی ادامه داد: ما تا سال های اخیر نظام ثبت سرطان دقیق در کشور نداشتیم اما حدود ۴ سال است که این موضوع در کشور محقق شده است.
ملک زاده افزود: این موضوع مهمترین زیرساخت برای کنترل سرطان است تا بدانیم چه سرطان هایی در کدام مناطق کشور شایع تر است و همچنین چگونه آن را پیشگیری و درمان کنیم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha