شهردار بابل در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: محلول ضدعفونی کننده در عملیات ها طبق دستورالعمل وزارت کشور بوده است و تنها در عملیات ویژه شب گذشته ۵ تن آهک، ۷ دستگاه خودرو جهت محلول پاشی و سمپاشی ، ۱۵ هزار لیتر محلول ضدعفونی کننده به همراه خودروی ۶ تنی آتش نشانی استفاده شده است.
مجتبی حکیم با بیان اینکه ضد عفونی کردن معابر سطح شهر بابل ادامه خواهد داشت؛ افزود: کلیه نیروهای شهرداری بابل به منظور سلامت حال شهروندان و انجام رسالت انسانی و کاری در جهت رفع این مشکل بسیج شده تا فضای عمومی را تا حد ممکن از این ویروس ضدعفونی کرده تا شهروندان با رعایت کلیه نکات بهداشتی جهت رفع نیازهای خود بدون نگرانی در سطح شهر رفت و آمد کنند.
کروناویروس (Coronaviruses)، خانواده گستردهای از ویروسها و زیر مجموعۀ «کروناویریده» هستند که از ویروس سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماریهای شدیدتری همچون سارس، مرس و کووید ۱۹ را شامل میشود.
کرونا ویروسها نخستین بار در سال ۱۹۶۵ کشف شدند و مطالعه روی آنها بهطور مداوم تا اواسط دهه ۱۹۸۰ ادامه داشت.
به گفته متخصصان علوم پزشکی در صورت رعایت فردی و آمادگی شرایط بهداشتی از هر ۱۰۰ بیمار مبتلا به کروناویروس ، دو نفر (به طور تقریبی) در معرض خطر مرگ قرار می گیرند.
بر اساس گزارش دانشگاه علوم پزشکی بابل هم اکنون ۸۲ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان های میناگر و یحیی نژاد بابل بستری هستند و علاوه برآن نیز روزانه حدود ۲۰۰ بیمار به کلینیک های سرپایی این شهرستان مراجعه میکنند که بیانگر سیر صعودی ابتلا به کرونا در روزهای آینده است.
شهرستان بابل با جمعیت ۵۳۶ هزار نفری یکی از پرجمعیت ترین شهرستان های مازندران است که دارای ۶ بخش و هفت شهر است.
هفت بیمارستان آموزشی درمانی هم اکنون زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی بابل خدمات درمانی مورد نیاز را به بخشی از مردم مازندران ارائه می دهد.
این بیمارستان ها شامل آیت الله روحانی ، شهید یحیی نژاد ، شهید بهشتی ، بیمارستان ۱۷ شهریور مرزیکلا ، بیمارستان کودکان امیرکلا ،مرکز ناباروری فاطمه الزهرا و همچنین بیمارستان پرتو درمانی شهید رجایی بابلسر است.
دانشگاه علوم پزشکی بابل مستقل از دانشگاه علوم پزشکی مازندران ۹ دانشکده حدود چهار هزار دانشجو و ۳۶۰ عضو هیئت علمی دارد.
نظر شما