۱۱ اسفند ۱۳۹۸، ۱۴:۰۰
کد خبرنگار: 2971
کد خبر: 83696953
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

۸۸ نفر به دلیل نقض قرنطینه کرونا از روسیه اخراج شدند

مسکو - ایرنا - معاون شهردار مسکو اعلام کرد: ۸۸ تبعه خارجی به جرم نقض نظام قرنطینه که بخاطر کرونا اعمال می‌شود، از مسکو اخراج شدند.

به گزارش خبرنگار ایرنا از مسکو، آناستازیا راکووا در گفت وگو با خبرنگاران با اعلام این مطلب گفت: این افراد در هنگام بازرسی‌ها شناسایی شدند.

معاون شهردار مسکو گفت: هر روزه مراکز تجمع و زندگی اتباع چین و نیز شهروندان روس و اتباع کشورهای دیگر که از چین به مسکو پیش از کنترل کامل مرزهای دو کشور (روسیه و چین) آمده اند بازرسی می‌شود.

وی افزود: ماموران امنیتی و پلیس، هتل‌ها، خوابگاه‌های عمومی و آپارتمان‌های شخصی و نیز ایستگاه‌های مترو و وسایل حمل و نقل عمومی را بازرسی می‌کنند.

راکووا این را نیز گفت که هنوز مورد ابتلا به بیماری کرونا در مسکو گزارش نشده است و تمام تدابیر لازم برای کنترل وضعیت بکار گرفته شده است.

به گزارش رسانه‌ها، از سه ماه پیش تاکنون در مسکو بیش از ۲۰۰ نفر بر اثر ابتلا به عفونت دستگاه تنفسی بستری شده اند و ۱۴۵ نفر از بیمارستان ترخیص شده‌اند.

بر اساس تصویب ستاد هشداردهی و پیشگیری از کرونا در دولت روسیه، افرادی که مظنون به ابتلا به کرونا می‌شوند ۱۴ روز باید در قرنطینه باشند. 

گفتنی است، رئیس سازمان پیشگیری از بیماری‌های واگیر روسیه از دایر شدن بیش از ۳۶۰ مرکز قرنطینه در مناطق مختلف روسیه برای مقابله با بیماری کرونا و پیشگیری از سرایت آن خبر داد.

آنا پوپووا رئیس سازمان پیشگیری از بیماری‌های واگیر روسیه روز شنبه به خبرنگاران گفت: بیش از ۳۶۰ مرکز برای رصد و نظارت افراد که بخاطر خطر کرونا در شرایط قرنطینه بسر می‌برند در مناطق مختلف روسیه دایر شده است و در زمان حاضر ۱۳۰ مرکز مورد استفاده قرار می‌گیرد. 

ویروس کرونا که نام رسمی آن کووید – ۱۹ است، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد.

چین به عنوان مبدا شیوع کرونا در جهان، به صورت شبانه روز در حال تلاش برای یافتن واکسن این بیماری است و نمونه های اولیه بر روی حیوانات آزمایش می‌شود اما هنوز کار به سرانجام نرسیده است که ساخت واکسن برای کرونای جدید به مرحله گسترده برسد چرا که روند توسعه این ویروس خیلی پیچیده تر از نمونه های قبلی است. 

علاوه بر این، ویروس کرونا یک بیماری نسبتا جدید به حساب می‌آید بنابراین خطاها در ساخت واکسن مرحله به مرحله خود را بروز می‌دهند.

تنها زمانی یک واکسن جدید وارد فاز تولید انبوه می‌شود که آزمایشات متعدد را با موفقیت پشت سر بگذارد. 

در حال حاضر بسیاری از کشورها و همچنین صندوق‌های مختلف برای ایجاد واکسن تلاش می‌کنند یا بودجه‌ای به این امر اختصاص می‌دهند.

این ویروس که گفته می‌شود از خفاش به مورچه‌خوار و از آن به انسان انتقال یافته و اکنون از انسان به انسان با سرعت بسیار در حال انتقال است تا لحظه انتشار این خبر بیش از ۶۲ کشور جهان از جمله روسیه را درگیر مبارزه با خود کرده است.

در حال حاضر بیش از ۸۶ هزار انسان به این ویروس مبتلا شده‌اند که از این تعداد نزدیک به ۴۲ هزار نفر بهبود یافته و سه هزار نفر هم جان خود را از دست داده اند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha