علی اصغر عباسی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به ضد عفونی کردن جایگاههای سوخت، نازل ها و دیگر تجهیزات آن افزود: براساس ابلاغیه به جایگاه داران سوخت، سوخت گیری به طور کامل باید توسط پرسنل جایگاه انجام شود.
وی با بیان اینکه روزانه بین ۷۰ تا ۷۵ هزار سوخت گیری و تراکنش در استان انجام می شود، تصریح کرد: با وجود سوخت گیری توسط پرسنل جایگاه ؛ برای ارائه کارت سوخت و یا بانکی ، سوئیچ یا پرداخت پول ارتباطی بین پرسنل جایگاه و رانندگان برقرار می شود که همین ارتباط می تواند عاملی برای انتقال این ویروس که سرعت انتشار بالایی دارد ، شود.
وی از رانندگان خواست تا برای جلوگیری از آلودگی دست ها در زمان تبادل موارد یاد شده دست کم دستکش یکبار مصرف به همراه داشته باشند و اگر مواد ضدعفونی کننده نیز در خودروی خود داشته و کارت و سویچ و خود را نیز از آلودگی بزدایند، تاثیر بسزایی در جلوگیری از انتشار این ویروس از این طریق دارد.
عباسی تصریح کرد: تمامی جایگاه های سوخت ضد عفونی و گندزدایی شده و جایگاه داران از دستکش و ماسک برای سوخت گیری و ارائه خدمات استفاده می کنند اما برای استمرار آن نیاز به کمک دارند .
در حال حاضر ۱۲۵ جایگاه سوخت بنزین و یکصد جایگاه سوخت سی ان جی در گیلان فعال است.
نظر شما