حسین علی شهریاری روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: مجلس در مورد اجرای طرح های بیماریابی وزارت بهداشت نظری ندارد زیرا وزارت بهداشت دستگاه تخصصی است و در این مورد نظر می دهد اما پیگیری های نمایندگان مجلس از مسئولان مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت حاکی از این است که اجرای چنین طرحی به شکلی که در رسانه ها مبنی بر اینکه افراد و گروههایی خانه به خانه مراجعه کنند، مطرح نیست.
وی گفت: از نظر من، اجرای چنین طرحی امکانپذیر و شدنی نیست، میلیون ها خانوار در کشور داریم. چطور اکیپ های وزارت بهداشت می خواهند تک به تک به خانه های مردم مراجعه کنند. اجرای چنین طرحی شدنی نیست و اجرا نمی شود.
عضو کمیسیون بهداشت مجلس در پاسخ به این پرسش که مردم نگران انتقال ویروس کرونا از طریق اکیپ های بیماریابی و سوء استفاده افراد فرصت طلب هستند، گفت: نه، نگران نباشند. واقعا اجرای چنین کاری شدنی نیست.
کاهش تعداد پزشکان در بیمارستان ها شایعه است
وی در پاسخ به شائبه هایی مبنی بر اینکه تعداد پزشکان در برخی بیمارستانها بعد از اپیدمی کرونا کاهش یافته است، گفت: کم شدن تعداد پزشکان در بیمارستانها هم شایعه است و صحت ندارد و اکنون پزشکان بیش از همه اقشار برای مدیریت بیماری کرونا در صحنه حضور دارند و متاسفانه خیلی جاها امکانات حفاظتی برای خود کادر پزشکی هم به اندازه کافی نیست.
شهریاری افزود: محتکران دارند به مردم خیانت می کنند. قوه قضاییه باید شدید با این افراد برخورد کند. ماسک و مواد ضدعفونی که عموم مردم با کمبود آن مواجه هستند در بیمارستانها هم کمبود دارد. در حالی که کادر بهداشتی و درمانی و پزشکی در بیمارستان به طور مستقیم با بیماری مواجه هستند و بیشتر به این اقلام نیاز دارند اما به علت علت احتکار سودجویان جامعه پزشکی و پرستاری نیز با کمبود شدید این اقلام در مراکز درمانی مواجه هستند. باید از سلامت کادر درمانی را محافظت کرد تا بتوانند بیماران را درمان کنند.
عضو کمیسیون بهداشت مجلس تاکید کرد: اقلام بهداشتی، ماسک در بیمارستانها خیلی کم است و کادر درمانی مشکل دارند.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا از اوایل دی ماه در «ووهان» واقع در استان «هوبی» چین پدیدار شد و تاکنون به حدود ۵۰ کشور از جمله آمریکا، فرانسه، استرالیا، تایلند، مالزی، کره جنوبی، ژاپن، کانادا، سوئد، اسپانیا و امارات گسترش یافته و تا کنون جان حدود سه هزار نفر را گرفته است.
مقامات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز روز چهارشنبه ۲۳ بهمن ماه از ابتلا و درگذشت دو شهروند قمی بر اثر ابتلا به ویروس کرونا خبر دادند.
با اعلام همه گیری ویروس کرونا در کشور، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رییس جمهوری در حکمی به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دستور داد ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا تشکیل شود.
همچنین رییس جمهوری در صدور حکم و ابلاغ جدیدی به وزیر بهداشت ماموریت داد تا ضمن تشکیل جلسات مستمر این ستاد، از تمام توان مجموعههای ذیربط به منظور کمک به جلوگیری از شیوع و ریشهکنی هر چه سریعتر این بیماری بهره گرفته و به طور مستمر به وی گزارش دهد.
روحانی در این حکم دستگاههای کشور را مکلف به اجرای مصوبات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا کرد.
از زمان تشکیل این ستاد با همراهی و هماهنگی همه دستگاه های دولتی اقدات مناسبی برای مقابله با شیوع ویروس کرونا از جمله تعطیلی مراکز دانشگاهی و مدارس و کاهش ساعات اداری صورت گرفته است.
در آخرین اقدام برای مقابله با شیوع ویروس کرونا، سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز گذشته (یکشنبه) اعلام کرد: ۳۰۰ هزار اکیپ با همکاری بسیج و مراکز درمانی برای غربالگری کرونا و بیماریابی خانه به خانه مردم از دو روز آینده به تک تک خانه های مردم مراجعه می کنند.
علی رضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت امروز (دوشنبه) گفت: تاکنون هزار و ۵۰۱ نفر به طور قطعی در کشور به ویروس کرونا مبتلا شده و ۶۶ نفر فوت کردهاند.
با این حال پزشکان توصیه می کنند با خود مراقبتی، قرنطینه خانگی، پرهیز از سفر و رعایت بهداشت فردی می توان مانع از ابتلا و سرایت به ویروس کرونا شد.
1071
نظر شما