کاهش سهمیه آرد عشایر گچساران جبران شود

گچساران- ایرنا- فرماندار گچساران گفت: ۱۱ تن از سهمیه آردعشایر این شهرستان قبل از سال ۹۸ کاهش یافته که متولیان امر باید اقدامات لازم را برای اصلاح این سهمیه انجام دهند.

 علی خوان پایه روز دوشنبه در نشست شورای عشایر گچساران افزود: مکاتبات زیادی در زمینه اصلاح سهمیه آرد عشایر این شهرستان انجام شده ولی اقدامی از سوی متولیان امر تاکنون انجام نشده است.

وی خواهان ساماندهی و نظم بخشی شبکه توزیع آرد در مناطق عشایری این شهرستان شد و گفت: عشایر به عنوان قشری مولد نقش موثری در توسعه تولید و ایجاد اشتغال دارند.

فرماندار گچساران ابراز کرد: سهمیه ماهانه آرد عشایر گچساران ۸۲ تن بوده که ۱۱ تن  آن در اسفند سال گذشته به سهمیه شهر و روستا ها  به دلیل میزان تقاضای نان، حضور مسافران و گردشگران اضافه شد.

خوان پایه بیان کرد: برای ارایه خدمات مطلوب و حل مشکلات عشایر در این شهرستان باید دستگاه‌های اجرایی همکاری وتلاش خود را در این ارتباط مضاعف کنند.

وی اظهار داشت: عشایر این شهرستان به استفاده از پنل های خورشیدی برای تامین برق مصرفی خود اقدام کنند.

خوان پایه تصریح کرد: رسیدگی به وضعیت معیشت ورفع چالشهای موجود در مناطق عشایر جزو اصلی ترین اهداف متولیان امر باشد.

وی  جامعه عشایری را افرادی صادق و با اخلاص توصیف کرد و افزود: آنچه در توان داریم جهت حمایت ازاین قشرزحمت کش بکار ببریم.

خوان پایه اظهار داشت: در دولت تدبیر و امید به زیر ساخت های عشایری تاکنون توجه خاصی شده است.

مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۱۰ درصد از جمعیت عشایری کهگیلویه و بویراحمد معادل  یکهزارو ۵۳۰ خانوار عشایری در گچساران است.

بهمن آزادی افزود: ۲۵ درصد از پروتین گچساران از سوی عشایر این منطقه تامین می شود.

وی از توزیع کارت تردد و دفترچه عشایر در سالجاری اشاره کرد و گفت: برای تردد، جابجایی و عرضه دام عشایر به منظور جلوگیری از قاچاق ارائه صدور دفترچه عشایری و کارت هوشمند هم اکنون در حال اجراست

آزادی ابراز کرد: عشایر برای دریافت کارت هوشمند و دفترچه عشایری هر چه سریعتر اقدام کنند در غیر این صورت هنگام کوچ با مشکل مواجه خواهند شد.

وی ادامه داد: عشایر با استفاده از دفترچه عشایری و ارائه کارت هوشمند می توانند دام خود را جابجا کنند تا انتقال دهند.

آزادی تعداد شرکت تعاونی عشایری در این استان را ۹ باب اعلام کرد و گفت: ۱۱ هزار و ۱۲۰ خانوار عضو شرکت تعاونی های عشایری این استان هستند.

۱۲ درصد از جمعیت استان کهگیلویه و بویراحمد در قالب ۱۱ هزار خانوار با جمعیتی معادل ۷۰ هزار نفر عشایر هستند.
هشت ایل بومی و سه ایل غیربومی با ۱۳ زیست‌بوم در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.

این استان با ۷۲۳ هزار نفر جمعیت یک درصد مساحت کشور را در اختیار دارد.

کهگیلویه و بویراحمد با مساحتی حدود ۱۶ هزار و ۲۴۹ کیلومترمربع، سرزمینی مرتفع و کوهستانی با اقلیم سردسیری و گرمسیری در جنوب غربی ایران قرار دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha