محمدرضا عبدخانی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بنا بر مصوبه استانداری قرار بود تامین نیاز الکل و مواد ضدعفونی کننده مراکز درمانی و بیمارستانی و سپس داروخانه ها در اولویت باشد و ضد عفونی ادارات در مراحل بعد باشد اما ادارات خود را با داروخانه ها جایگزین کردند.
وی توضیح داد: تامین الکل و مواد ضدعفونی کننده بیمارستانی داروخانه ها بعد از بیمارستان ها و مراکز درمانی در اولویت بود اما ادارات برای ضد عفونی و کلریده کردن ادارات خود با این توجیه که محل تردد ارباب رجوع هستند این اولویت ها را بر هم زدند و موجب اختلال و کمبود الکل و مواد ضدعفونی کننده در سطح داروخانه ها و بازار شدند.
عبدخانی تاکید کرد: این شرکت تنها وظیفه تولید را بر عهده دارد و هیچ نقشی در توزیع مواد ضدعفونی کننده و الکل بیمارستانی در سطح بیمارستان ها، مراکز درمانی، داروخانه ها، فروشگاه های تجهیزات پزشکی و دیگر صنوف مرتبط ندارد.
وی اضافه کرد: با ورود استاندار به موضوع مقرر شد طی روزهای آتی چرخه توزیع الکل و مواد ضدعفونی به روال تعیین شده خود برگردد که در این صورت مشکل تامین الکل و مواد ضدعفونی کننده بیمارستانی در داروخانه ها و فروشگاه های تجهیزات پزشکی رفع می شود و مازاد آن به ادارات اختصاص خواهد یافت.
وی یادآور شد: این کارخانه در سه شیفت کاری ۲۴ ساعته چهار هزار لیتر الکل بیمارستانی تولید می کند که سهمی از آن در صورت اعلام نیاز در اختیار شرکت های داروسازی در نقاط مختلف کشور قرار می گیرد تا از این محصول در صنایع داروسازی استفاده شود.
عبدخانی در مورد تامین مواد اولیه هم گفت: این کارخانه با وجود آنکه مواد اولیه را با توجه به شرایط اقتصادی و تحریم حاکم بر کشور به قیمت بیشتری خریداری می کند اما با این وجود قیمت تولید نهایی محصول نسبت به گذشته تغییر خاصی نکرده است.
کارخانه کیمیاگران الکل بدره سال ۸۹ فعالیت خود را آغاز کرد اما چند سال بعد به دلیل تحریم، کاهش سفارش از سوی شرکت های داروسازی به خاطر شرایط کشور و ورشکستگی برخی از این شرکت ها و عدم توان تولید دارو، نبود نقدینگی و سرمایه در گردش تعطیل شد تا اینکه اردیبهشت ماه امسال بعد از وقفه ای پنج ساله دوباره به چرخه تولید الکل و مواد ضدعفونی کننده بازگشت.
این کارخانه با اشتغال زایی مستقیم ۳۵ نفر تنها کارخانه تولیدی غرب کشور نیز به شمار می رود.
نظر شما