دکتر علی اصغر انجیدنی روز سهشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: این آمار مربوط به بازه زمانی ۳۰ بهمن ماه تا ۱۲ اسفندماه و متعلق به بیمارستانهای زیر پوشش ۶ دانشکده و دانشگاه علوم پزشکی مستقر در استان خراسان رضوی شامل مشهد، تربتحیدریه، تربتجام، سبزوار، گناباد و نیشابور است.
وی ادامه داد: از این تعداد ۵۰۳ بیمار مبتلا به نارسایی حاد تنفسی و مشکوک به کرونا در بیمارستانهای خراسان رضوی بستری شده و بقیه بخاطر بهبود وضعیتشان از بیمارستان مرخص شدهاند.
دبیر کمیته مراقبت و درمان بیماری کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین گفت: درصد اندکی از این افراد نیز بخاطر عفونت دستگاه تنفسی فوت کردهاند که تنها آزمایش کرونای برخی از آنها مثبت بوده است.
وی به قطعیت ۲۹ مورد ابتلا به ویروس کووید ۱۹ عامل بیماری بیماری کرونا در خراسان رضوی اشاره و بیان کرد: تاکنون هشت نفر در این استان بخاطر ابتلای آنها به ویروس کووید ۱۹ جانباختهاند. این افراد جمعیت زیرمجموعه حوزه جغرافیایی تحت پوشش دانشگاههای علوم پزشکی مشهد و نیشابور و از بین فوتشدگان نیز ۶ نفر متعلق به حوزه زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دو نفر از نیشابور بودهاند.
دکتر انجیدنی افزود: از کل بیماران مبتلا به نارسایی حاد تنفسی بستری در استان خراسان رضوی ۳۳۶ نفر مربوط به مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بودهاند که ۵۶ نفر از آنان بهبود یافته اند، ۱۰ نفر فوت کردهاند و اکنون ۲۷۰ نفر از آنان در بیمارستان بستری هستند.
وی ادامه داد: نیشابور با ۱۶۳ بیمار دچار عفونتهای حاد تنفسی بعد از دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیشترین آمار مشکوک به ابتلا را دارد و اکنون ۱۰۰ نفر در بیمارستانهای این شهرستان بستری هستند.
دبیر کمیته مراقبت و درمان بیماری کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: طی این مدت در بیمارستانهای زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ۹۸ بیمار دچار عفونتهای تنفسی، در سبزوار ۶۸ بیمار، در گناباد ۶۳ بیمار و در تربتجام ۱۷ بیمار بستری شدند که هم اکنون از این تعداد در مجموع ۱۳۲ نفر در بیمارستانهای زیر پوشش این دانشگاهها بستری هستند، ۱۰۸ نفر از بیمارستان ترخیص شده اند.
دبیر کمیته مراقبت و درمان بیماری کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پایان گفت: طبق تاکید ریاست محترم این دانشگاه صداقت در ارائه آمار و اطلاعات مربوط به مبتلایان مشکوک به کرونا و فوتیها محور کار ما قرار دارد و هیچ پنهان کاری در این خصوص وجود ندارد و از مردم تقاضا داریم اطلاعات را از منابع معتبر و رسمی اخذ کنند.
هم اکنون حدود پنج میلیون نفر از جمعیت شش میلیون و ۴۰۰ هزار نفری استان خراسان رضوی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارد و بقیه توسط دانشکده و دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت حیدریه، تربتجام و نیشابور خدماترسانی میشوند.
نظر شما