وریا رحیمی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار اظهار داشت: اجرای ۱۰۰ هکتار عملیات مشارکتی بذر کاری با استفاده از گونه مرتعی جاشیر که توسط مرکز تحقیقات کشاورزی استان تایید شده بود توسط همیاران طبیعت، اهالی و فعالین حوزه منابع طبیعی در روستای ماراب اجرا شده است.
وی اضافه کرد: این اقدام در راستای ارتقای تاثیرات مثبت جوامع محلی بر بر غنای گونه ای، تنوع زیستی و پوشش گیاهی منطقه انجام شده که سعی میشود این اقدامات را در سطح شهرستان ارتقا داد.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کامیاران همچنین از اثر بخشی مجموعه فعالیت های آبخیزداری و آبخوانداری در منطقه کوره دره (سرشاخه حوزه آبریز سد کرخه) در سال ۱۳۹۸ خبر داد و افزود: این اثرات در بخشهای تثبیت رواناب های سطحی و افزایش زمان تمرکز و در نتیجه افزایش سطح آبهای زیرزمینی و کاهش اثرات مخرب سیل در سرشاخه حوزه آبخیز این سد به نتیجه رسیده است.
رحیمی یادآور شد: این اثرات در نتیجه اقدامات انجام یافته از محل اعتبارات تخصیص یافته از محل صندوق توسعه ملی و بوم سازگان زاگرس در سال جاری که حدود ۴۰ میلیارد ریال بوده به ثمر رسیده است.
وی تاکید کرد: از محل این اعتبارات بیش از سه هزار مترمکعب سازه گابیونی و ملاتی، ۷۰ هکتار عملیات بیومکانیک بانکت بندی و حدود ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار غنی سازی جنگل با بذر و نهال انجام شده است.
شهرستان کامیاران با ۱۸۵ هزار و ۲۰۰ هکتار مساحت، ۱۰۲ هزار نفر جمعیت در ۶۵ کیلومتری جنوب سنندج قرار دارد و ۱۳۲ هزار هکتار از مساحت این شهرستان را عرصه های طبیعی تشکیل می دهد که شامل ۳۶ هزار هکتار جنگل و ۹۶ هزار هکتار مرتع است.
نظر شما