حمیده امینی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به توصیه های تغذیه ای برای پیشگیری از بیماری های تنفسی و کرونا اشاره و اظهار کرد: مصرف انواع منابع غذایی دارای ویتامین ها و پروتیئن ها از ابتلا به بیماری کرونا جلوگیری می کند.
وی مصرف سبزی و سالاد، پرتقال، نارنگی، لیموترش و لیموشیرین، کیوی و سبزیهای دارای ویتامین C مثل انواع کلم، گل کلم، شلغم، انواع فلفل را در تأمین ویتامین C بدن بسیار موثر دانست و افزود: از هویج و کدو حلوایی، جوانه گندم، ماش و سیر در رژیم غذایی روزانه استفاده کنید همچنین در غذاهای روزانه پیاز خام به همراه غذا استفاده و از مصرف غذاهای فست فودی پرهیز شود.
امینی با بیان اینکه عملکرد سیستم ایمنی بدن نقشی مهمی در پیشگیری از بیماریهای تنفسی از جمله بیماری ویروس کرونا دارد خاطرنشان کرد: در زمانی به سر می بریم که باید با بیماری کرونا مبارزه کرد تا به آن دچار نشویم لذا سوء تغذیه و نداشتن تغذیه صحیح می تواند عامل ابتلای افراد به ویروس کرونا باشد.
امینی مصرف انواع میوه ها را در تأمین ویتامین c توصیه و بیان کرد: این روزها همه افراد در سنین مختلف از کودکان زیر۵ سال تا مادران باردار و سالمندان باید هر روز سبزی یا سالاد همراه با آب لیمو یا آب نارنج تازه استفاده کنند.
وی گفت: رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه، و حصول اطمینان از دریافت کافی ریز مغذی ها( آهن و روی) و پروتئین نقش مهمی در پیشگیری و ابتلا به بیماری ویروس کرونا دارد.
کارشناس تغذیه ادامه داد: در کنار رعایت رژیم رنگین کمانی ( انواع سبزیجات و میوه جات ) به مصرف مواد غذایی پروتئینی هم بپردازید و از مصرف غذاهای خام و ناپز جلوگیری شود.
وی گفت: معمولا برخی افراد گوشت مرغ و گوشت قرمز را کمی می پزند و یا تخم مرغ را به صورت عسلی مصرف می کنند که در شرایط حاد امروز که ویروسکرونا وجود دارد این غذاها به صورت کامل پخته و مصرف شود.
امینی بیان کرد: مصرف مایعات به ویژه مایعات گرم، دم نوش ها و نوشیدنی های ولرم هم توصیه می شود، مردم مناطق گرمسیر نیز باید بیشتر مایعات مصرف کنند.
نظر شما