دکتر حسین قاسمی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: در مدت مذکور اورژانس هوایی هرمزگان ۵۶ ماموریت انجام داده و ۸۲ بیمار و مصدوم را از محل حادثه به مراکز درمانی منتقل کرده است.
وی افزود: سکته قلبی و مغزی، اورژانس زنان و زایمان، مسمومیت های حاد، سوختگی های بالای ۱۰ درصد از جمله مواردی است که به وسیله بالگرد اورژانس به مراکز درمانی منتقل شده اند.
وی با اشاره به اهمیت فعالیت اورژانس هوایی، گفت: حضور سریع بالگردهای اورژانس هوایی در محل وقوع حادثه می تواند در کاهش صدمه های جانی بسیار نقش آفرین باشد.
رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی هرمزگان بیان داشت: اورژانس هوایی ماموریت دارد برای انتقال بیماران و مصدومان احتمالی و همچنین در مواقع بحران با اعزام به مناطق دور دست و سخت گذر و ۱۴ جزیره استان امداد رسانی کند.
قاسمی با بیان اینکه اورژانس هرمزگان بالکرد ملکی در اختیار ندارد، خاطرنشان کرد: هم اکنون با تفاهمنامه منعقد شده با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ماموریت های اورژانس هوایی استان توسط بالگرد هوادریای نیروی دریایی سپاه انجام می شود.
وی با اشاره به شیوع ویروس کرونا و لزوم انجام اقدامات پیشگیرانه، تصریح کرد: قبل و بعد از انتقال بیمار به مراکز درمانی ، فضای درونی کابین بالگرد ضدعفونی می شود.
با توجه به مساحت حدود ۸۰ هزار کیلومتر مربعی هرمزگان، یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر ساحل، ۱۴ جزیره و فواصل طولانی بین شهرستانها از جاسک و بشاگرد در شرقی ترین نقطه و تا پارسیان در غربی ترین نقطه، خدمات رسانی در بخش بهداشت و درمان آن دشوار است و از همین رو فعالیت اورژانس هوایی در این استان از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد.
هم اکنون ۶۶ پایگاه اورژانس با ۴۳۰ نیرو در هرمزگان فعال است که راه اندازی ۱۷ پایگاه دیگر در دستور کار است.
نظر شما