آموزش مجازی در دانشگاه‌ها در شرایط اضطرار به زیرساخت ملی نیاز دارد

اصفهان - ایرنا - رییس دانشگاه اصفهان گفت: ارائه آموزش مجازی فراگیر و جامع در دانشگاه‌ها در شرایط اضطرار مانند شیوع ویروس کرونا، نیاز به زیرساخت ملی دارد.

هوشنگ طالبی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: لازم است وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نسبت به ایجاد چنین زیرساختی برای ارائه آموزش مجازی به گونه‌ای که امکان استفاده از آن برای همه در سراسر کشور مقدور باشد، اقدام کنند.

وی با اشاره به تعطیلی کلاس‌های درس در دانشگاه‌ها پس از شیوع ویروس کرونا در کشور، اظهارداشت: در ۲ هفته اخیر، بسیاری از دانشگاه‌ها اقدام به برپایی کلاس‌های آنلاین و مجازی برای دانشجویان خود کردند اما این کارها به‌صورت پراکنده انجام شده است.

طالبی با بیان اینکه هر دانشگاه با استفاده از زیرساخت‌ها و سامانه‌هایی که خود طراحی کرده است، کلاس‌ها را به‌صورت مجازی برگزار می‌کند، تصریح کرد: اکنون دانشجویان ما در استان‌های مختلف پراکنده هستند و ما نمی‌دانیم آیا همه آنها امکان دسترسی به شبکه و این سامانه‌ها را دارند.

وی اضافه کرد: دانشگاه‌ها و وزارت علوم باید نیازهای خود را درباره آموزش مجازی به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کنند تا زیرساخت لازم با کیفیت قابل قبول و طبق استانداردهای جهانی در اختیار آنها برای برگزاری کلاس‌های مجازی ایجاد شود.

رییس دانشگاه اصفهان، شرایط حاضر را فرصت مناسبی برای ایجاد زیرساخت فراگیر و استاندارد آموزش مجازی در کشور خواند و اظهار امیدواری کرد که دانشگاه‌ها با تقویت زیرساخت های ارتباطی خود در این زمینه از این فرصت به نحو شایسته استفاده کنند.

وی با بیان اینکه در ۲ هفته گذشته در دانشگاه اصفهان از سامانه " مدیریت یادگیری الکترونیک " (LMS) برای برگزاری کلاس‌های آنلاین استفاده می‌شود، گفت: تا جایی که اطلاع دارم بیشتر استادان به‌ویژه در رشته‌های فنی و مهندسی و علوم پایه در حال استفاده از این سامانه برای برگزاری کلاس‌های درس هستند.

طالبی با تاکید براینکه نمی‌توان ادعا کرد که همه دانشجویان از این سیستم به صورت صد درصد یا بدون مشکل استفاده می‌کنند، افزود: با این‌حال با تلاش صورت گرفته، استقبال از این کلاس‌ها خوب ارزیابی شده و امید است با توسعه زیرساخت‌های ملی، این دوره نیز با موفقیت طی شود.

رییس دانشگاه اصفهان، اظهار داشت: با توجه به تعطیلی‌های اخیر، تقویم آموزشی این دانشگاه تغییر خواهد کرد و ممکن است امتحانات پایان سال تحصیلی به تعویق بیفتد که اطلاعات قطعی آنها اعلام خواهد شد.

دانشگاه اصفهان با ۱۵ هزار دانشجو و ۶۵۰ عضو هیات علمی، یکی از دانشگاه های جامع و برتر کشور است. به‌طور معمول، امتحانات پایان نیمه دوم تحصیلی دانشگاه در نیمه دوم خرداد برگزار می‌شود.

کلاس‌های درس همه دانشگاه‌های استان اصفهان از روز یکشنبه چهارم اسفند بنا به اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با هدف پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا تا پایان اسفند امسال تعطیل اعلام شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha