این نمایشگاه هفته گذشته در موزه «اسکودری دل کوئیرینال» (Scuderie del Quirinale) شهر روم پس از سال ها تدارک و آماده سازی برای گرامیداشت پانصدمین سالگرد مرگ این هنرمند گشایش یافت و با نمایش ۲۰۰ اثر از وی، قرار بود تا ۲ ژوئن (۱۳ خرداد ۹۹) ادامه یابد. اما روزنامههای جهان نوشتند، نمایشگاه
اما این موزه با صدور بیانیه ای در وب سایت خود اعلام کرد که نمایشگاه تا اطلاع ثانوی به روی عموم بسته خواهد بود.
در این بیانیه آمده است: درپی حکم صادره از طرف نخست وزیر، این نمایشگاه تا زمان صدور حکم جدید دولتی بسته خواهد بود و با افرادی که بلیط نمایشگاه را پیش خرید کرده اند، تماس برقرار خواهد شد.
علاقمندان به بازدید از آثار رافائل، ۷۰ هزار بلیت از سراسر جهان به صورت آنلاین خریداری کرده بودند تا در این نمایشگاه شرکت کنند.
دولت ایتالیا روز یکشنبه با شروع قرنطینه بیش از ۱۵ میلیون نفر در شمال این کشور، گام های بی سابقه ای در جهت مقابله با کرونا برداشت.
قرنطینه شدن این مناطق در اطراف شهر میلان به عنوان پایتخت مالی ایتالیا و شهر گردگشری ونیز قرار است تا ۳ آوریل (۱۵ فروردین ۹۹) ادامه یابد.
دولت ایتالیا همچنین موزه ها و دیگر موسسات فرهنگی این کشور را در مدت زمان مشابه تعطیل کرده است تا از گسترش هرچه بیشتر این بیماری جلوگیری کند.
ممکن است این موزه ها و موسسات ۴ آوریل (۱۶ فروردین ۹۹) بازگشایی شوند و یا دولت با صدور حکم دیگری، تعطیلی این اماکن را تمدید کند.
ویروس کرونا در دو هفته گذشته تقریبا ۶ هزار نفر را در ایتالیا مبتلا کرده است و ۲۳۳ نفر بر اثر ابتلا به آن جان باخته اند.
درآمد حاصل از گردشگری حدود ۱۳ درصد از تولید ملی ایتالیا را تشکیل می دهد و تعطیلی موزه ها به مشکلات اقتصادی این کشور به دلیل کووید – ۱۹ کمک خواهد کرد.
موزه واتیکان، نگارخانه یوفیزی در فلورانس و دیگر اماکن نمایش آثار دوره رنسانس و هنر زیبای ایتالیا نیز تعطیل شده است.
همچنین جاذبه های باستان شناسی روم در آمفی تئاتر روم باستان (کولوسئوم) و رومن فروم به دلایل مشابه تعطیل است.
رافائل سانتسیو معروف به رافائل نقاش و معمار دوره اوج رنسانس بود که از ۲۸ مارس یا ۶ آوریل ۱۴۸۳ تا ۶ آوریل ۱۵۲۰ در قید حیات بود.
وی به همراه لئوناردو داوینچی و میکلآنژ سه گانه سنتی شاهکارهای بزرگ آن دوران را خلق کرد.
رافائل فردی مبتکر و موثر بود و کارگاه بزرگی را مدیریت می کرد. وی به رغم آنکه عمر کوتاهی داشت و در ۳۷ سالگی درگذشت، آثار فراوانی از خود برجا گذاشت.
پس از مرگ رافائل، نفوذ میکلآنژ رقیب بزرگ وی تا سده های ۱۸ و ۱۹ افزایش یافت، اما از آن زمان به بعد بود که آثار رافائل به عنوان برجسته ترین نمونه ها مورد توجه دوباره قرار گرفت.
نظر شما