رییس کل دادگستری هرمزگان روز سهشنبه گفت: با راهاندازی سامانههای برخط و به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا شهروندان بدون نیاز به مراجعه حضوری از آخرین وضعیت پرونده خود مطلع شوند.
علی صالحی افزود: راهاندازی، تجهیز و فعالسازی دفترهای خدمات الکترونیک در تمامی حوزههای قضایی در شهرستانها دایر شده است.
وی توضیح داد: طرفین هر پرونده میتوانند به جای حضور فیزیکی لایحههای مربوط به مطالب، مستندات و دلایل خود را به صورت غیرحضوری از طریق دفاتر خدمات قضایی به محاکم مورد نظر ارسال کنند.
رییس کل دادگستری هرمزگان اضافه کرد: مواردی که به تشخیص قاضی رسیدگی کننده ضرورت حضور محرز باشد به نحو مقتضی به طرفین اعلام خواهد شد.
صالحی افزود: حضور طرفین دعوی در مراجع قضایی فقط در صورت تشخیص ضرورت از جانب قاضی مربوطه میباشد.
این مقام قضایی یادآور شد: مردم خواست تا جایی که امکان دارد از مراجعه حضوری به واحدهای قضایی خودداری کنند.
به گفته وی، طیف متنوعی از خدمات الکترونیک برای مردم از طریق بخش «خدمت رسانی غیر حضوری» پرتال دادگستری استان هرمزگان به آدرسهای http://dadgostari-hr.ir و http://dadhrm.ir/ قابل دسترس است.
از ابتدای شیوع ویروس کرونا تا به امروز ۵۵۹ نفر به دلیل بیماریهای حاد تنفسی در بیمارستان های هرمزگان بستری شدند که از این شمار ۲۸۶ نفر مشکوک به کرونا بودند و از آنها نمونه گیری شده است.
شمار مبتلایان به ویروس کرونا در استان از ابتدای شروع این اپیدمی تا ظهر روز دوشنبه ۱۹ اسفندماه به ۵۲ نفر فزایش یافته است که از این تعداد، شش نفر جان خود را از دست دادند و ۱۳ نفر در مراکز درمانی استان بستری هستند.
بیشترین آمار افراد مبتلا به کرونا در هرمزگان با ۲۴ نفر در بندرعباس و کمترین با یک نفر در شهرستان های بستک، میناب، جاسک، حاجی آباد گزارش شده است.
تیمهای غربالگری در مبداهای ورودی هرمزگان مستقر و اقدامهای پیشگیرانه در آن محلها تشدید شده است.
مسافران مشکوک به کرونا در صورت ورود به استان هرمزگان باید ۱۴ روز قرنطینه شوند.
ویروس کرونا که رسما کووید – ۱۹ نام دارد، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد تا کنون به بیش از یکصد کشور سرایت کرده و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته است تا وضعیت فوق العاده اعلام کند.
تعداد ابتلای قطعی به ویروس کرونا در کشور تا ظهر دوشنبه ۱۹ اسفندماه به بیش از هفت هزار و ۱۰۰ نفر رسیده است که از این شمار ۲۳۷ نفر فوت شدند.
کرونا مانند سایر ویروسهای تنفسی است که در افراد دارای نقص ایمنی مانند بیماران دیابتی، دیالیزی و دارای بیماریهای خود ایمنی میتواند خطرناک باشد و مرگ و میر آن تاکنون حدود سه درصد گزارش شده است.
این ویروس که از شهر ووهان چین شیوع یافته یک ویروس ناشناخته است و تنها راه مقابله با آن رعایت بهداشت فردی و حاضر نشدن در اجتماعات و محافل عمومی است.
سازمان جهانی بهداشت می گوید حدود ۸۰ درصد از افرادی که به این ویروس مبتلا می شوند علائم خفیفی دارند در حالیکه حدود ۶ درصد آنها دچار علائم جدی نظیر التهابی که در سراسر ریه گسترش می یابد، میشوند.
نظر شما