مدیریت واحد مقابله با کرونا ضرورت پایتخت انرژی ایران

بوشهر- ایرنا- عسلویه و منطقه ویژه اقتصادی پارس به عنوان پایتخت انرژی ایران، خطرپذیرترین منطقه در برابر ویروس کرونا نیازمند مدیریت واحد در زمینه اقدام‎های پیشگیرانه، کنترلی و حفاظتی ویژه برای مقابله با این بیماری است.

عسلویه به عنوان ایرانی کوچک که نیروهایی از اقصی نقاط کشور برای تداوم حیات قلب تپنده اقتصاد کشور در آن نقش آفرین هستند در معرض جدی برای شیوع ویروس کرونا قرار دارد در این منطقه به لحاظ وجود جمعیت کارگری فشرده موجود در فضای خوابگاهی خطر ابتلا و شیوع ویروس کرونا به مراتب از سایر مناطق بیشتر است.

در این زمینه کنترل مبادی ورودی، لغو پروازها به مقصد این منطقه و جابه جا نشدن کارکنان در دوره شیوع ویروس کرونا از جمله پیشنهادهای راهبردی مسئولان ذیربط برای جلوگیری از همه گیر شدن این بیماری درانرژی کشور است.

عسلویه که از بدو شکل گیری همواره منشا آلایندگی‎ ناشی از فعالیت مرتبط با صنعت نفت، گاز و پتروشیمی است دیگر جایی برای وقوع بحرانی جدید ندارد زیرا در صورت شیوع این ویروس به دلیل جمعیت سیال و فشرده در قالب کارگران، این منطقه به کانونی بزرگ برای رشد و انتقال ویروس به سایر مناطق کشور خواهد شد.

در این ارتباط اقدام‌هایی پیش بینی و عملی شده‌است ولی با توجه به اهمیت پارس جنوبی می‌طلبد برنامه‌های کنترلی ویژه این منطقه با جدیت و فوریت بیشتری دنبال شود.

یک فعال زیست محیطی گفت: نیروهای شاغل در شرکت‌های مستقر در منطقه ویژه انرژی پارس با کمبود شدید ماسک و مواد ضد عفونی کننده مواجه هستند تا جایی که مردم بومی منطقه که فکر می‌کردند در شرایط اضطرار نفت کمک حال آنها خواهد بود، دیگر امیدی به صنعت ندارند.

یوسف صفری افزود: در این بین؛ برخی پتروشیمی‌های مستقر در منطقه با تغییر وضعیت کاری کارکنان بصورت ۱۴ روز کار و ۱۴ روز استراحت سعی در مدیریت وضعیت پیش آمده هستند و برخی دیگر از شرکت‌های وابسته به نفت مانند سازمان منطقه ویژه پارس و نفت و گاز پارس به کارکنان خود که ساکن در شهرهای درگیر با ویروس کرونا  هستند، مرخصی اجباری داده‌اند و در صورت ضرورت انجام وظایف، بصورت دور کاری هماهنگی های لازم را انجام دهند.

 وی ادامه داد: در کنار شرکت های وابسته به نفت و پروژه‌های در حال بهره‌برداری، طرح‌ های دیگری در دست ساخت است که شرایط کاری آنها با پروژه‌های راه‌ اندازی شده و در حال تولید متفاوت است.

صفری گفت: در این پروژه‌ها کارگران بسته به شرایط،  بصورت گروهی در یک محدوده خاص کنار یکدیگر کار می‌ کنند و وضعیت بهداشتی مناسبی ندارند و بیش از دیگر کارمندان و مهندسان در معرض تهدید هستند.

وی ادامه داد: طبق شواهد موجود هیچ تغییری در وضعیت مرخصی آنان صورت نگرفته است و محیط کار و استراحت آنها از لحاظ بهداشتی شرایط مناسبی ندارد و محدودیتی برای رفت و آمد (مرخصی) ساکنان شهرهای درگیر کرونا نیز در نظر نگرفته اند. 

صفری یادآور شد: در چنین شرایطی احتمال ابتلا و شیوع کرونا بین آنها بیش از نیروهای شاغل در سایر واحدهای صنعتی متصور است و در صورت ابتلا تهدیدی برای دیگران خواهند بود. 

وی ادامه داد: همه ما در یک کشتی نشسته‌ایم و در صورت کوتاهی و اشتباه در تصمیم گیری همه با هم غرق خواهیم شد بر این اساس باید همه جوانب سنجیده شود و دامنه تصمیمات محدود به برخی واحدهای صنعتی نباشد.

صفری افزود: با این وجود کاهش تراکم جمعیت در یک محدوده بویژه در پروژه‌های در دست ساخت یکی از راه‌هایی است که می‌تواند احتمال ابتلا و شیوع ویروس را کاهش دهد. 

وی گفت: برای اینکار باید کمیته شرایط اضطراری منطقه پارس به عنوان قرارگاه مبارزه با کرونا در پارس جنوبی بررسی لازم در زمینه امکان سنجی تعطیلی موقت پروژه‌های در دست ساخت را در دستور کار خود قرار دهد و تصمیم‌های موثرتری لحاظ کند.

صفری عنوان کرد: تعطیلی پروژه‌های در دست ساخت هزینه‌هایی دارد اما با توجه به سرعت انتشار و محدودیت فضا و مراکز درمانی منطقه چنانچه ویروس کرونا شیوع پیدا کند به مراتب هزینه‌های بیشتری خواهیم داد و شرایط امداد رسانی و امور درمان به مراتب سخت تر خواهد شد بنابراین تا دیر نشده باید تصمیم‌های کلان گرفت و ایران کوچک را بخاطر ایران بزرگ حفظ کرد.

 گردشگران قید سفر به پایتخت انرژی را بزنند

معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری عسلویه استان بوشهر گفت: برای پیشگیری از شیوع بیماری کرونا، مردم و مسئولان این شهرستان از پذیرش گردشگران معذور هستند و مسافران این منطقه را برای سفر انتخاب نکنند.

سید علیرضا سجادی افزود: مبادی ورودی، پارک ها و مکان‌های تفریحی بسته است و کنترل لازم صورت می‌گیرد و با افرادی که تذکرهای مسئولان و نیروهای بهداشت و درمان را جدی نگیرند، برخورد قانونی لازم خواهد شد.

وی بیان کرد: همچنین با تصمیم مسئولان اجرایی استان مبنی بر منع هرگونه اسکان مسافران، این ستاد ایجاد نشده و هیچ مسافری نیر پذیرفته نخواهد شد.

معاون سیاسی فرماندار عسلویه استان بوشهر گفت: برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا برپایی هر گونه نمایشگاه در این شهرستان تا اطلاع بعدی ممنوع است.

سجادی افزود: دستگاه‌های اجرایی با متولیان خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا همکاری کنند و در این ارتباط باید از برگزاری هرگونه نمایشگاه، جشنواره غذایی، روز بازارها و هرگونه اجتماع که سلامت مردم را به خطر بیندازد، جلوگیری شود.

وی افزود: با توجه به شرایط ایجادشده در کشور و  احتکار برخی اقلام موردنیاز مانند ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده توسط افراد سودجو، لازم است اداره صنعت و معدن شهرستان عسلویه با همکاری شبکه بهداشت نظارت لازم بر اصناف برای جلوگیری از تخلف را داشته باشند.
سجادی با توجه به گستردگی و در دسترس بودن فضای مجازی، می‌توان از این محیط برای  ارائه آموزش‌های لازم به مردم  زمینه افزایش آگاهی‌های  مرتبط با پیشگیری از ابتلا به کرونا ویروس استفاده کرد.
معاون سیاسی اجتماعی فرماندار عسلویه بیان کرد: همه دستگاه‌های اجرایی شهرستان موظفند با شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان نبی اکرم (ص) برای پیشگیری از کرونا ویروس همکاری و مساعدت کامل داشته باشند.
وی تأکید کرد: همسایگی با خلیج‌فارس و ورود لنج‌ها و کشتی‌ها، شهرستان عسلویه را بیشتر در معرض ورود کرونا ویروس قرار داده‌است و باید سرنشینان لنج‌ها و کشتی‌ها قبل از ورود به کشور مورد معاینه قرار گیرند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه نیز ضمن ارائه گزارش کاملی از عملکرد شبکه بهداشت و درمان، ارائه توصیه‌ها و اقدامات ضروری و پیشنهاد مصوبات در این زمینه گفت: مراقبان سلامت شهرستان عسلویه در پایگاه‌های بهداشتی مرزی به صورت شبانه‌روزی در حال کنترل، معاینه و آموزش هستند.
جاسم زارعی اظهار داشت: همکاران بهداشتی در مبادی ورودی دریایی در سه بندر عسلویه، نخل تقی و مجتمع بندری پارس مسافران و ملوانان را قبل از ورود مورد معاینه قرار می‌دهند.
وی با بیان اینکه تیم‌های اورژانس ۱۱۵ شهرستان عسلویه نیز در آمادگی کامل برای انتقال موارد مشکوک به بیمارستان هستند اضافه کرد: آموزش‌های لازم به صورت پمفلت، بنر، موشن گرافی و غیره توسط دانشگاه علوم پزشکی و شبکه بهداشت شهرستان در فضای مجازی و شهرستان به صورت مستمر در اختیار مردم قرار می‌گیرد تا سواد سلامت و سطح آگاهی مردم نسبت به کرونا ویروس و راه‌های پیشگیری از ابتلا به آن افزایش یابد.
زارعی بیمارستان امام خمینی کنگان را به عنوان محل تعیین‌شده قرنطینه جنوب استان بوشهر اعلام کرد و افزود: تاکنون مورد مثبتی از کرونا در شهرستان عسلویه مشاهده نشده‌است، موارد مشکوک نیز با همکاری شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان نبی اکرم، طبق پروتکل وزارت بهداشت، معاینه و پس از انجام آزمایش‌ها و اقدامات سرپایی، سلامت آنان تأیید و ترخیص شده‌اند.
عسلویه در فاصله ۲۸۵ کیلومتری جنوب استان بوشهر قراردارد.

مدیریت واحد مقابله با کرونا ضرورت پایتخت انرژی ایران 

فرماندار عسلویه گفت: با توجه به حضور جمعیت کارگری منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، عسلویه ایرانی کوچک است به همین لحاظ این منطقه صنعتی منقطه‌ای بسیار حساس است.

 عبدالنبی یوسفی افزود: جمعیتی از همه مناطق کشور در عسلویه حضور دارند و به لحاظ اینکه ۷۵ درصد گاز و ۴۵ درصد درآمد کشور از این منطقه تامین می‌شود طبیعی است از جمله مناطق مهم و استراتژیک کشور به شمار رود.

وی ادامه داد: منطقه عسلویه با وجود پروژه‌ها، پتروشیمی‌ها و پالایشگاه‌های فعال مکان متراکمی است و در هیچ جای دنیا صنعت به این شکل متراکم نیست و همین امر باعث شده جمعیت فراوانی از شهرستان‌های مجاور در منطقه حضور داشته باشند.

یوسفی گفت: با توجه به اینکه بخشی از این کارگران و متخصصان از استان‌های درگیر و بحرانی کرونا با پرواز و بخش دیگری از راه زمینی وارد شهرستان عسلویه می‌شوند با وجود همه کنترل‌های انجام شده ولی بازهم نگرانی برای دچار شدن به ویروس کرونا در مردم وجود دارد بویژه وقتی تعدادی مشکوک نیز شناسایی شوند این موج نگرانی دوچندان می‌شود.

وی با اشاره به وجود کمپ‌های مختلف کارگری گفت: این کمپ‌ها با توجه به شرایط خاص کارگران نگرانی‌هایی را به دنبال دارد.

یوسفی اضافه کرد: در جایی که به تعبیری به عنوان قطب اقتصادی و انرژی ایران معروف است و برخی پتروشیمی‌ها با لحاظ کردن تغییراتی در خط تولید می‌توانند خود مواد ضد عفونی تولید کنند نباید نگرانی در زمینه دستکش، مواد بهداشتی و ضد عفونی باشد زیرا  قدرت مجموعه نفت برای خرید مواد ضد عفونی و دستکش به طور قطع خیلی بالاتر از امکانات شهرستان است.

فرماندار عسلویه افزود: بیمارستان و مراکز درمانی موجود درعسلویه شایسته مردم و این همه جمعیت متخصص و موثر در تولید نیست.

وی تاکید کرد: در این شرایط حساس مجموعه نفت با توجه به سرمایه‌ای که در اختیار دارند می‌تواند در کوتاه مدت یک بیمارستان صحرایی و یا یک جایی را برای ارائه خدمات بهداشتی تجهیز کنند.

یوسفی ادامه داد: اکنون نگران هستیم که اگر این اپیدمی درعسلویه اتفاق بیفتد گنجایش و ظرفیتی که کنترل لازم انجام شود در اختیار نیست در همین ارتباط تنها به کنترل‌هایی که از طریق مردم در ورودی‌ها صورت می‌گیرد، اکتفا کرده‌ایم.

وی گفت: با وجود مصوباتی در زمینه تعطیلی پروژه‌های نفت یک هفته زودتر و از ۲۰ اسفند ماه ولی تاکنون این کار انجام نشده‌است.

فرماندار عسلویه اضافه کرد: یکی دیگر از مشکلات این شهرستان تجمع‌های پی در پی به دلیل پرداخت نکردن مطالبات کارگران از سوی شرکت‌های پیمانکاری فعال در این منطقه است که این افراد با تجمع‌ ورودی و خروجی برخی پروژه‌ها را مسدود می‌کنند، بسیار خطرناک و احتمال شیوع بیماری وجود دارد.

وی یادآور شد: در زمان حاضر کنترل‌های لازم در ارتباط با مسافران و تب سنجی افرادی در ورودی‌ها انجام می‌شود اما در درون مجموعه‌ای که در تصمیم‌گیری‌های آن مدیریت واحد وجود ندارد، بیش از این کاری نمی‌توان انجام داد.

فرماندار عسلویه گفت: پیشنهاد دادیم به مشاور وزیر نفت که حضور مدیران شرکت‌های مادر در جلسه‌های شهرستان برای تصمیم گیری در مورد برخی مسائل ضروری است اما تاکنون اقدامی نشده‌است و وقتی افراد موثر حضور نداشته باشند نمی‌توان تصمیم گیری کرد.

یوسفی افزود: در قطب اقتصاد کشور هنوز مواد لازم برای ضد عفونی شهر به اندازه کافی وجود ندارد و اقدام‌های محدود مجموعه نفت در این منطقه پاسخگو نیست.

وی ادامه داد: با توجه به جمعیت کارگری حاضر در منطقه روزانه ۵۰۰ دستگاه اتوبوس از دیر، کنگان، دشتی، جم، مهر، لامرد، پارسیان و سایر مناطق دیگر وارد عسلویه می‌شود و حضور این جمعیت عظیم کارگری نیازمند تدابیر بهداشتی ویژه‌ ای در این شرایط حساس را می‌طلبد.

فرماندار عسلویه  ادامه داد: منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس تاکنون ۵۰۰ عدد ماسک ان ۹۵، ۲ هزارعدد ماسک سه لایه، ۲هزار جفت دستکش، چهار عدد تب سنج و ۵۰۰ گان به شهرستان عسلویه کمک کرده که توانستیم در اختیار شبکه بهداشت، هلال احمر و بیمارستان قرار گرفته‌است.

وی یادآور شد: اگرچه براساس اعلام مجموعه نفت بهداشت منطقه پارس فعال است اما این فعالیت‌ها محدود به شرکت‌ها ارائه می‌شود و در صورتی که کمکی از سوی مجموعه نفت صورت نگیرد با توجه به وضعیت منطقه در این شرایط احتمال خطر جدی وجود دارد.

یوسفی در باره لغو پروازها بویژه از استان‌های پرخطر گفت: تنها پرواز روز چهارشنبه از یکی از استان‌های پرخطر به عسلویه انجام نشد اما روز شنبه با وجود تاکید انجام شده پرواز انجام و بین ۱۶ تا ۲۹ نفر وارد فرودگاه عسلویه شدند.

وی گفت: هرچند این افراد تب سنجی می‌شوند اما فشار زیادی بر ما و نگرانی بسیاری برای مردم این منطقه به وجود می‌آید زیرا بر انجام این پروازها اصرار می‌شود. 

فرماندار عسلویه افزود: مدیریت و تصمیم گیری‌ها در شهرستان و منطقه بویژه در حوزه سلامت نباید جزیره‌ای باشد بلکه باید بصورت واحد و یکپارچه انجام شود تا نتیجه بخش باشد و برنامه‌ها یکدیگر را خنثی نکنند.

وی تاکید کرد: اگر می‌خواهیم مشکلی در منطقه عسلویه ایجاد نشود باید پروازهای غیر ضروری بویژه از مناطق پر خطر  کشور از نظر شیوع کرونا لغو شود و افرادی که مرخصی هستند اجازه دهند در مرخصی بمانند و برای نیروهای موجود نیز ابزار تشویقی از جمله اضافه کار قائل شوند ولی اجازه ندهند نیروها از مناطق بحرانی  وارد منطقه شوند.

فرماندار عسلویه تاکید کرد: با توجه به وجود جمعیت ۷۰ هزار نفری کارگری در عسلویه اگر خدای ناکرده بیماری کرونا در این منطقه شایع شود امکانات بهداشتی موجود به هیچ وجه پاسخگو نیست و همه بیماران احتمالی باید به مرکز استان منتفل شوند یا اینکه مکان و امکانات مناسبی در این منطقه تهیه شود.

یوسفی گفت: با قوت ایستاده‌ایم چون مردم پای کار آمده‌اند و مطمئن هستیم بر مشکلات پیروز می‌شویم و هرچقدر همدلی‌ها بیشتر و نیرو و انرژی در یک مسیر پیش برود نتیجه بهتر و خسارت‌ها کمتر می‌شود.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس گفت: پارس جنوبی ایرانی است که می‌توان گفت از سراسر کشور در این منطقه کارکنان در حال فعالیت و آمد و شد مستمر هستند و به همین دلیل باید اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از شیوع این بیماری در این منطقه حساس بخوبی و با دقت پزشکی و بهداشتی فراوان اجرا شود.

سید پیروز موسوی افزود: براساس تصمیم‌های گرفته شده به صورت ویدئو کنفرانس با وزیر نفت قرار شد کارکنانی که از استان‌های پرخطر به لحاط ویروس کرونا هستند تا اطلاع ثانوی وارد منطقه نشوند، از امروز کل مبادی ورودی زمینی به منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس کنترل می‌شود و از ورود خودروهای غیر مرتبط با منطقه جلوگیری می‌شود.

وی افزود: همچنین عملیات تب سنجی در همه واحدهای حراستی برای ورود به پتروشیمی‌ها و پالایشگاه‌ها انجام می‌شود.

مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس بیان کرد: همه کارکنان و پیمانکارانی که در قالب طرح‌های توسعه‌ای طرف قرارداد هستند با شرکت‌های نفتی و پتروشیمیایی از ۲۰ اسفند تا ۲۲ فروردین مرخص می‌شوند و در منطقه حضور نخواهند داشت.

موسوی اضافه کرد: در زمان حاضر چیزی معادل ۱۵ تا ۲۰ هزار نفر کارکنان پیمانکاران طرح‌های توسعه‌ای هستند که با این اقدام کنترل‌ها و نظارت‌ها بهتر انجام می‌شود.

وی ادامه داد: همچنان دمای بدن همه افرادی که از راه هوایی و سیستم فرودگاهی وارد عسلویه می‌شوند تب سنجی می‌شوند و از  روز پیش هم یک سامانه جدید حرارتی علاوه بر سامانه‌های قدیم وصل شده که از موارد مشکوک شناسایی و از ورود آنها جلوگیری شود.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس گفت: همچنین پرواز یکی از استان‌های دچار ویروس کرونا لغو و انجام نمی‌شود.

وی ادامه داد: در زمان حاضر مهمترین مشکل ما در زمینه قیمت ماسک است که دولت اعلام کرده تعزیراتی است و مبادی اعلام شده خیلی سریعتر باید این ماسک‌ها را به قیمت تعزیراتی به دست ما برسانند چون در این زمینه براثر تاخیر ایجاد شده مشکلات افزایش یافته‌است که بزودی حل می‌شود.

وی تاکید کرد: همچنین در مورد مواد شوینده هم اکنون بخشی تامین شده و بخش دیگری امروز در باره سفارش، تهیه و توزیع آن تصمیم‌گیری می‌شود و خیلی سریع این مساله برطرف خواهد شد.

موسوی تاکید کرد: ممکن است مواد ضد عفونی و شوینده کم باشد ولی کار توزیع صورت گرفته است و تلاش می‌شود مقدار بیشتری مواد ضد عفونی تهیه و توزیع شود.

۲۰ تیم واکنش سریع برای مقابله با کرونا در پارس جنوبی تشکیل شد

وی ادامه داد: برای پیشگیری از شیوع ویروس بیماری کرونا مطابق با دستورالعمل ابلاغی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ۲۰ تیم واکنش سریع در پارس جنوبی تشکیل و راه‌اندازی شد.

موسوی افزود: بر اساس این مصوبه  سه تیم واکنش سریع ( یک تیم برای مناطق عملیاتی پارس یک و پارس کنگان و یک تیم برای منطقه پارس سه) در منطقه ویژه پارس، دو تیم در شرکت مجتمع گازی پارس جنوبی، دوتیم در شرکت نفت و گاز پارس (یک تیم مستقر درتاسیسات خشکی و یک تیم هم در سکوهای گازی)، یک تیم در شرکت پایانه‌های نفتی ایران ( پایانه میعانات گازی پارس جنوبی) تشکیل شده است.

وی اظهار داشت: پتروشیمی‌های مستقر در منطقه نیز به تشکیل و راه‌اندازی تیم‌های جداگانه واکنش سریع اقدام کردند.

موسوی اظهارداشت: این تیم‌ها با تائید بهداشت و درمان صنعت نفت بوشهر و دریافت آموزش‌های لازم، خدمات رسانی عملیاتی خود را به شاغلان در پارس جنوبی بر اساس دستورالعمل‌های تدوین شده آغاز کردند.

وی افزود: طبق دستورالعمل ابلاغی، امکانات و نیروی انسانی برای تشکیل تیم واکنش سریع با مشارکت مدیریت اچ اس ایی شرکت‌های مستقر در منطقه شامل یک دستگاه خودرو آمبولانس و یا وانت، یک نفر کارشناس بهداشت محیط آموزش دیده، یک نفر کارشناس پرستاری، تجهیزات گندزدایی و مواد ضدعفونی و وسایل تجهیزات حفاظت فردی برای استفاده کارشناسان و تحویل به کارکنان در معرض خطر ابتلا است.

پیش از دچار شدن عسلویه به کرونا باید چاره‌اندیشی کرد

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر گفت: قبل از آلوده شدن عسلویه به ویروس کرونا باید به فکر پایتخت انرژی کشور بود.

دکتر سعید کشمیری اظهار داشت: با توجه به جمعیت به هم فشرده کارگری و رفت‌وآمدهایی که به استان‌های درگیر صورت می‌گیرد این منطقه را در شرایط سختی قرار می‌دهد.

وی با اشاره به ضرورت پیشگیری از آلودگی عسلویه افزود: هم‌اکنون از پرخطرترین  استان کشور از نظر ویروس کرونا پرواز به سمت عسلویه در حال انجام است هرچند تب سنجی در فرودگاه‌ها در حال انجام است اما این اقدام همه موارد بیمار را مشخص نمی‌کند چون زمانی تب ایجاد می‌شود که ویروس در بدن فعالیت خود را آغاز کرده باشد.

کشمیری ادامه داد: از ساحل عسلویه، نایبند تا گناوه و بوشهر مسافرانی وجود دارند که از نقاط درگیر، همسایه و دور به استان آمدند و می‌توانند دارای این ویروس باشند.

وی اظهار داشت: خود قرنطینگی، در خانه ماندن و حضور نیافتن در تجمع‌ها برای پیشگیری از بیماری ضروری است.

 پروازها به مقصد عسلویه و جم لغو شود

 استاندار بوشهر در مورد  وضعیت عسلویه و منطقه پارس جنوبی گفت: به ستاد ملی مقابله با کرونا، وزیران نفت و کشور  پیشنهاد می‌دهیم تا پروازها به مقصد فرودگاه عسلویه و جم از مبدا استان‌های درگیر با ویروس کرونا تا پایان سال لغو شود.

عبدالکریم گراوند افزود: همچنین شرایطی فراهم شود تا پایان اسفندماه جابه جایی نیرو در عسلویه انجام نشود و کسانی که به مرخصی رفته‌اند تا پایان سال به محل کار مراجعه نکنند.

گراوند در باره مبادی ورودی و خروجی استان‌ها گفت: براساس دستور ستاد ملی مبارزه با کرونا استان‌ها نباید در مورد ورودی و خروجی خود تصمیم گیری کنند زیرا در این صورت مشکل درست می‌شود.

استاندار بوشهر گفت: با توجه به نگرانی مردم و شیوع بالای ویروس کرونا در برخی استان‌ها، این مجوز داده شود که ورود و خروج استان‌ها به مدت ۲ هفته ممنوع شود.

عسلویه در فاصله ۲۸۵ کیلومتری جنوب استان بوشهر قراردارد.

در استان بوشهر براساس اعلام منابع رسمی تاکنون ۱۸ نفر به ویروس کرونا مبتلا شدند که از این شمار ۲ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha