خبرگزاری ملی لبنان با اعلام این موضوع به نقل از رسانه های این کشور نوشت : فرد فوت شده ۵۵ سال سن داشته است .
وی مسافرتی به خارج از کشور نداشته و بیمار هم نبوده و به احتمال زیاد ویروس را از دانشجویانش گرفته ضمن آنکه دارای ضعف سیستم ایمنی بدن نیز بوده است.
بر اساس این گزارش ، از کل بیماران مبتلا به کرونا در لبنان ۱۳ نفر از مهاجران مصری ،پنج نفر انگلیسی و پنج نفر در تماس با اتباع ایران این ویروس را گرفته اند.
دولت لبنان مبلغ سه میلیون دلار از وام های بانک جهانی را برای تجهیز بیمارستان ها و مراکز تشخیص و درمان این بیماری اختصاص داده است.
قرار شده علاوه بر بیمارستان دولتی رفیق حریری در جنوب بیروت که نخستین مرکز پذیرش و درمان مبتلایان به این بیماری است چند بیمارستان در مناطقی از جمله در جبل ، بقاع (شرق ) بنت جبیل (جنوب ) و طرابلس ( شمال ) این کشور نیز کسانی را که احتمال دارد این ویروس را گرفته باشند پذیرش و درمان کنند.
گرچه برخی محافل رسانه ای و پزشکی می گویند مسوولان لبنانی تدابیر جدید و لازم را برای مقابله با این بیماری ندارند و در حد متوسط به این موضوع پرداخته اند اما مقام های دولت این کشور می گویند با تعطیلی مدارس و دانشگاهها ، اجتماعات ، مراکز تفریحی جمعی ، نشست ها و همایش های سیاسی و صنفی ، کنترل ورود و خروج افراد در مبادی فرودگاهی ، بندرگاهها ، مرزهای زمینی ، محدود کردن پرواز هواپیماهای کشورهای دارای اپیدمی کرونا ،ایجاد مراکزی برای قرنطینه ،نشر توصیه های بهداشتی در سراسر کشور و استفاده از کمک های سازمان بهداشت جهانی و چین در این زمینه به مقابله با این ویروس می پردازند.
بر اساس گزارش رسانه های لبنان، اکنون این کشور از مرحله مهار این ویروس خارج و به مرحله شیوع رسیده است.
نظر شما