به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان، پرویز انصاری راد افزود: به همین خاطر این موضوع در دستور کار دانشگاه فرهنگیان قرار گرفته و دانشجو معلمان برای این موضوع و اینکه سفیر سلامت شوند، اعلام آمادگی کرده اند.
وی با بیان اینکه آگاهی رسانی به خانواده ها در خصوص پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا و قرنطینه خانگی حائز اهمیت است، افزود: در راستای پیشگیری و کنترل بیماری کرونا ویروس نیاز مبرم به فرهنگ سازی جهت ارتقای سواد سلامت در جامعه است.
انصاری راد ادامه داد: در استان ها با برگزاری مسابقه مجازی سفیران سلامت، می توان از دانشجومعلمان به عنوان سفیران سلامت استفاده کرد و در دو بعد آگاهی بخشی در خصوص پیشگیری از بیماری کرونا و نیز نظارت بر خانه ماندن و عدم حضور در مکان های عمومی اقدامات لازم انجام شود.
وی با بیان اینکه به دنبال تصمیمات ستاد پیشگیری در سازمان مرکزی و ابلاغ آن به پردیس ها و مراکز آموزشی سراسر کشور اقدامات پیشگیرانه متعددی انجام شد، افزود: تا کنون بیش از سه هزار فضای آموزشی، کارگاهی و آزمایشگاهی و اداری و ۲۰۰ بلوک خوابگاهی و ۹۸ سالن غذاخوری و صدها راهرور در یک حرکت جهادی و بسیجی ضدعفونی و گندزدایی شده است.
انصاری راد اظهار داشت: در این راستا صدها نیروی انسانی دست بکار شدند تا محیطی کاملاً تمیز و بهداشتی فراهم شود.
سخنگوی ستاد پیشگیری و کنترل بیماری کرونا در دانشگاه فرهنگیان ادامه داد: همچنین حضور کارمندان ادارات کل به دلیل شیوع این بیماری نوبتی شده و ساعات حضور آنان نیز تقلیل یافته و افرادی که بیماری خاص یا مزمن دارند نیز مجاز شدند که دورکاری کرده و در محل کار حاضر نشوند.
نظر شما